Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
fixed.....το περίμενα αγορι απο σενα...λάτρης του γυμνού γυναικείουσώματοςποδιού...
fixed.....το περίμενα αγορι απο σενα...λάτρης του γυμνού γυναικείουσώματοςποδιού...
Ε τότε θα πάμε στη barbaraΕχει πρωτάθλημα Αγγλίας ,παίζει η λατρεμένη Τοτεναμ..θα σας αφήσω σε λιγο
....τι δωράκι παίρνει;υπηρεσίες;τηλεφωνακι;;χαχαχαχαχαχαχαχα!!Ε τότε θα πάμε στη barbara
Παλιά που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, λέγαμε στα 3 κόρνερ πεναλτυ... τώρα στις 3 πιπες μήπως έχει κωλο??? Λέω εγώ τώρα...Δευτερη φορα που μου το λες αυτο.
Εχω ηδη δυο πιπες δωρο.
Θα μαζεψω αρκετες και θα τις εξαργυρωσω ολες μαζι!
Α,τον δίνω κι έτσι ,δεν θελω παρακάλια εγώΠαλιά που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, λέγαμε στα 3 κόρνερ πεναλτυ... τώρα στις 3 πιπες μήπως έχει κωλο??? Λέω εγώ τώρα...
Παλιά που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, λέγαμε στα 3 κόρνερ πεναλτυ... τώρα στις 3 πιπες μήπως έχει κωλο??? Λέω εγώ τώρα...
Σε φτιάχνω καρχαρία μου αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται... το κορίτσι θα σε φτιάξει από μόνο του!Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!
Σε φτιάχνω καρχαρία μου αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται... το κορίτσι θα σε φτιάξει από μόνο του!
ΑΧΧΧΧΧΩχ χάθηκαν οι χθεσινές ομορφες φωτο ,τις βάζω μια όλες μαζί
Εννοείται δεν το ρισκάρεις αγορι...πέρσι ξαφνικά έγινε της μουρλής και κλείσαν ολα..όταν ισιώσει η κακοκαιρία να έρθεις να τ απολαύσεις-απολαυσουμεΑΧΧΧΧΧ
Δεν είσαι στη σκέψη μου...........................
Είσαι η σκέψη μου...
Είχα σχεδιάσει να ερχόμουν Αθήνα σήμερα, αλλά δεν το ρισκάρω, λόγω καιρού. Που θα πάει, θα σε δώ κι απο κοντά...
Κατάλαβα....ζωή σε μας ....
Ήταν καλός τσουτσουνοπουλος....
Ναι....γυναικολόγος- πηδηχταρας....
Τέλη Αυγούστου- αρχές Σεπτέμβρη ....
Τι τα πέρασες τα πανεπιστήμια....μπουρδέλο?
Τα πανεπιστήμια φτιάχνουν ειδικότητες, όχι προσωπικότητες...Τι τα πέρασες τα πανεπιστήμια....μπουρδέλο?
Τα πανεπιστήμια φτιάχνουν ειδικότητες, όχι προσωπικότητες...
Μα και γω θα στο ζητούσα!
Και με πολλη φαντασια. Που να δει απο σενα γυμνο σωμα χαχαχαχα....το περίμενα αγορι απο σενα...λάτρης του γυμνού γυναικείου σώματος...
Ποια Τότεναμ ρε Τζο ....αιώνια 4η της premier league....πιο μέτρια και από τον νες καφέΕχει πρωτάθλημα Αγγλίας ,παίζει η λατρεμένη Τοτεναμ..θα σας αφήσω σε λιγο