Και δωρητης σπερματος
Δωρητες σπερματος ειναι πολλοι.
Υπαρχει λιστα αναμονης!
Και δωρητης σπερματος
Αχ αυτό το διχτάκι στα πόδια... (αν και δεν είμαι και πολύ φαν στα καλσον γενικά)Ωχ χάθηκαν οι χθεσινές ομορφες φωτο ,τις βάζω μια όλες μαζί
Είναι σέξυ σαν εικόνα αλλα γενικα ειναι άβολα ...χθες που το φορούσα μου ζήτησε ο κύριος να τα βγάλω εντελώς, ε αλλη φάση το γυμνό σώμα αγορια..Αχ αυτό το διχτάκι στα πόδια... (αν και δεν είμαι και πολύ φαν στα καλσον γενικά)
Εμενα με καυλωνει παντωςΕίναι σέξυ σαν εικόνα αλλα γενικα ειναι άβολα ...χθες που το φορούσα μου ζήτησε ο κύριος να τα βγάλω εντελώς, ε αλλη φάση το γυμνό σώμα αγορια..
Είναι σέξυ σαν εικόνα αλλα γενικα ειναι άβολα ...χθες που το φορούσα μου ζήτησε ο κύριος να τα βγάλω εντελώς, ε αλλη φάση το γυμνό σώμα αγορια..
Μα και γω θα στο ζητούσα!Είναι σέξυ σαν εικόνα αλλα γενικα ειναι άβολα ...χθες που το φορούσα μου ζήτησε ο κύριος να τα βγάλω εντελώς, ε αλλη φάση το γυμνό σώμα αγορια..
Μια χαρά σε βρίσκω. Μπάρμπαρα κανονική.Ωχ χάθηκαν οι χθεσινές ομορφες φωτο ,τις βάζω μια όλες μαζί
.. τα τρέμετε χαχαχαχαχα!!
Δείχνω σεξουαλιαρα μ αυτα ε;;;Μια χαρά σε βρίσκω. Μπάρμπαρα κανονική.
Δείχνω σεξουαλιαρα μ αυτα ε;;;
Εδωσες την σωστή απάντηση, θύμησε μου να σου κάνω δώρο μια πιπουλα...!!Και χωρις αυτα!
Ειμαι και γω φαν του διχτυού.Δείχνω σεξουαλιαρα μ αυτα ε;;;
Εδωσες την σωστή απάντηση, θύμησε μου να σου κάνω δώρο μια πιπουλα...!!
Ειμαι και γω φαν του διχτυού.
Αλλα δε θυμαμαι να μου ετυχε γυναικα στα δϊχτυα ποτε.
40 χρονια ψαρας, τζίφος.
Γεροντοπαραξενος είναι αν και νέος άνθρωπος..εμ.δεν έχει έρθει στην Τζο ακόμη να τον κάνω τούρμπο...να χάσει 10χρ απο την ζωη του χαχαχαχαΘα ψαρευεις σε λαθος θαλασσες.
Χαχαχα!
Γεροντοπαραξενος είναι αν και νέος άνθρωπος..εμ.δεν έχει έρθει στην Τζο ακόμη να τον κάνω τούρμπο...
Λιμνοθάλασσες ήταν.Θα ψαρευεις σε λαθος θαλασσες.
Χαχαχα!
....το περίμενα αγορι απο σενα...λάτρης του γυμνού γυναικείου σώματος...Μα και γω θα στο ζητούσα!
Λιμνοθάλασσες ήταν.