Εχω το 401 απέναντι μου!
Στελνεις κοσμο τακτικα;
Εχω το 401 απέναντι μου!
Με Παραπεμπτικο από την Dr.Joanna!Στελνεις κοσμο τακτικα;
Με Παραπεμπτικο από την Dr.Joanna!
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ είναι η δευτερη φορα που χυνω για την τζοΠαιδιά γουστάρω άρρωστα το σεξ και την πίπα,αφήστε με ώρες να γλύφω ,επίσης προτιμώ την ένταση στο σεξ,στα ορθια πχ..οχι τα κλασσικά ,ξέρετε, το ζω οσο δεν πάει,εχω και τρελες αντοχές λογω καλής ποιότητας ζωής,δεν λένε ψέματα τοσοι άνθρωποι οτι τα δίνω ολα..!Εγώ ,κυριολεκτικά έκανα την καύλα μου επαγγελμα!
Πείνασα αγοράκια μου,πάω να φάω,εδω θα τριγυρναμε σημερα εξάλλου!
Τι φαί ;Παιδιά γουστάρω άρρωστα το σεξ και την πίπα,αφήστε με ώρες να γλύφω ,επίσης προτιμώ την ένταση στο σεξ,στα ορθια πχ..οχι τα κλασσικά ,ξέρετε, το ζω οσο δεν πάει,εχω και τρελες αντοχές λογω καλής ποιότητας ζωής,δεν λένε ψέματα τοσοι άνθρωποι οτι τα δίνω ολα..!Εγώ ,κυριολεκτικά έκανα την καύλα μου επαγγελμα!
Πείνασα αγοράκια μου,πάω να φάω,εδω θα τριγυρναμε σημερα εξάλλου!
Με το πουλι στο χερι ειμαστε απο χθεςΜαλακιστειτε οσο θέλετε χαρά μου, στείλτε μου και καμιά φωτογραφία όμως ε;;,χαχαχαχα
Λουκάνικα με αμελέτητα! Το αγαπημένο του κοριτσιού φανταζομαι!Τι φαί ;
Καυλιαρη μου εσυ....!!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ είναι η δευτερη φορα που χυνω για την τζο
Έχω δώσει φουλ υλικο μωράκι απο χθεςΜε το πουλι στο χερι ειμαστε απο χθες
Μπιφτέκια...πανε τώρα τα κατάπια χαχαχσΤι φαί ;
...κι αυτά στο μενού!!Λουκάνικα με αμελέτητα! Το αγαπημένο του κοριτσιού φανταζομαι!
Αφηνει συντρίμια πισω τηςΕιμαι περιεργος να δω τι αεροκαυλα μπορει να ησουν τοτε,απο τη στιγμη π εισαι ετσι σημερα.
Ποσες πουτσες μπορει να χες σπασει
Από μικρούλα ήμουν πεταχτούλαΑφηνει συντρίμια πισω της
Πεταχτουλα και τσαχπινουλαΑπό μικρούλα ήμουν πεταχτούλα
Ποιος σου δωσε ρεπό σήμερα.Έφαγα, πήγα πήρα και τον καφέ μου και τωρα δεν κουνάω το κωλαράκι μου για τπτ...μια χαρά μου έκατσε ρεπο σήμερα...το μόνο "κακο", οταν αρχίσω τα ραντεβού παλι θα εχω τόσες καυλες που θα πρέπει μόνο οι τολμηροί να κλείσουν αρχικα χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Χμ...Αυτό που κάνω ως δουλειά, μ εξιτάρει, επίσης, εφόσον επιλέγω κι εγώ ποιον θα δω δεν μ επιλέγουν μονο αυτοί δλδ,9 στις 10,ξεκαυλωνω με πελάτες μου..Τι σε «φτιαχνει» οταν εχεις καυλες;
Γιατι οκ μπορει να πας με πελατες…οι οποιοι ικανοποιούνται απο σενα.Εσυ με τι ικανοποιεισαι;
Γιατί;;Οδική βοήθεια είμαι;!Μονη μου πήρα καθε Κυριακή σχεδόν ρεπο εχω,ε τώρα μου κατσε κουτί με τον παλιό καιρο!Ποιος σου δωσε ρεπό σήμερα.
Θα πρεπε να σαι επιφυλακή
Φαντάζομαι ότι ο τύπος την ώρα της φάσης εννοεί τι σε φτιάχνει...Χμ...Αυτό που κάνω ως δουλειά, μ εξιτάρει, επίσης, εφόσον επιλέγω κι εγώ ποιον θα δω δεν μ επιλέγουν μονο αυτοί δλδ,9 στις 10,ξεκαυλωνω με πελάτες μου..
Ενα αλλο που με φτιάχνει ομως,είναι να σκέφτομαι τα ραντεβού που εχω κάνει πχ μες στην μερα, και μετα οταν ηρεμώ να καυλώνω άσχημα με τις εικόνες αυτές, και να χυνω χωρίς κάν να παίξω με μουνάκι μου.
Α οκ..Οχι,η Τζο με επιασε τι εννοουσα
Ειμαι φυσική ξανθιά, ολα τα πιάνω χεχεχεΟχι,η Τζο με επιασε τι εννοουσα