nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.004
- Πόντοι
- 5.784
ΣαλαΜΥΚΟΝΟΣ!εχει ιδιαιτερες σχεσεις με την οικογενεια Μπακαουκα
ΣαλαΜΥΚΟΝΟΣ!εχει ιδιαιτερες σχεσεις με την οικογενεια Μπακαουκα
Μαλακιστειτε οσο θέλετε χαρά μου, στείλτε μου και καμιά φωτογραφία όμως ε;;,χαχαχαχαΤέλεια!με λίγα λόγια θα μαλακιστουμε σήμερα....
Οποίος θέλει 4χ4 να πάει στην κοπέλα πείτε μ χαχα
Φίλε 16 ρέγγες δεν σας λες και κοπάδι πάντως..4x4 για σεξ στα 4;
Φίλε 16 ρέγγες δεν σας λες και κοπάδι πάντως..
Μικρή παρτουζιτσα..ισα ίσα χαχαχαχαΦίλε 16 ρέγγες δεν σας λες και κοπάδι πάντως..
Μικρή παρτουζιτσα..ισα ίσα χαχαχαχα
....αρκεί να μην είναι φωτοτυπία ...χαχαχαχαχαχα!Σε λίγο βλέπω να ερθει καταιγισμός από ψηφιακές ψωλες.....
....αρκεί να μην είναι φωτοτυπία ...χαχαχαχαχαχα!
Θα γίνει της Βαρβάρας!!!Μαλακιστειτε οσο θέλετε χαρά μου, στείλτε μου και καμιά φωτογραφία όμως ε;;,χαχαχαχα
Ανακοίνωση...έκατσα μέτρησα κριτικές μου, είμαι στις 647 περιπου..σελίδες είμαστε 1708..στις 1000 κριτικές και 2000 σελίδες θα κλήρωσω δωρα ....σούπερ καυλιαρικα και για πολλούς..(οχι κινητά κι αμάξια αχαχαχαχαχααχααχαχα!!)
δεν ελπιζω γιατι ποτε η τυχη δεν με ευνοησε σε τοσο σημαντικα θεματαΑνακοίνωση...έκατσα μέτρησα κριτικές μου, είμαι στις 647 περιπου..σελίδες είμαστε 1708..στις 1000 κριτικές και 2000 σελίδες θα κλήρωσω δωρα ....σούπερ καυλιαρικα και για πολλούς..(οχι κινητά κι αμάξια αχαχαχαχαχααχααχαχα!!)
Θα γίνει της Βαρβάρας!!!
....σιγά βρε,εγω απο τοτε που ξεκίνησα βάζω συχνά δωρα ...!!!δεν ελπιζω γιατι ποτε η τυχη δεν με ευνοησε σε τοσο σημαντικα θεματα
δεν αμφισβητω τα δωρα ! αλλοιμονο αλλωστε ειναι γνωστο αυτο ! την τυχη μου για να κερδισω αμφισβητω....σιγά βρε,εγω απο τοτε που ξεκίνησα βάζω συχνά δωρα ...!!!
Κομμένο το κατουρημα κσι το χεσιμο σήμερα ΧαχαχαχαχαΕχει λιιιιιιιγο κρύο πάντως ε?
....σιγά βρε,εγω απο τοτε που ξεκίνησα βάζω συχνά δωρα ...!!!
Να είσαι συντονισμένος εδω και ολα μπορεί να γίνουν
Να στείλουμε γράμμα τότε..Με τον Αγιο Βασιλη εχεις καμια σχεση;
Ρωταω γιατι ειδες χιονι και λες για δωρα.
Πολλες οι συμπτωσεις!