Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 145
- Like
- 24.322
- Πόντοι
- 25.186
Καλημερα καυλαΚαλημερουδια!Χθες έμπλεξα με δουλειά και μπηκα ελάχιστα, να σας αποζημιωσω τωρα ομως ...
Καλημερα καυλαΚαλημερουδια!Χθες έμπλεξα με δουλειά και μπηκα ελάχιστα, να σας αποζημιωσω τωρα ομως ...
Καλημέρα μωρο!!Καλημερα καυλα
Είσαι ή Μοναδική που μας καυλώνεις πρωί πρωί εδώ στο μπουΚαλημέρα μωρο!!
Χαρά μου και στόχος μου!!Είσαι ή Μοναδική που μας καυλώνεις πρωί πρωί εδώ στο μπου
Καυλα μου εσυΧαρά μου και στόχος μου!!
Πιες και για εμένα ένα εσπρεσάκι σκέτο!!Σας φόρτωσα υλικο αφού χθες δεν μπόρεσα παω να πιω καφεδάκι
Να έρθεις να πιούμε παρεα ένα πρωι καυλιαρη...!Πιες και για εμένα ένα εσπρεσάκι σκέτο!!
Βρες μου parking για 18 μέτρα νταλίκα κι έφτασα!!!!Να έρθεις να πιούμε παρεα ένα πρωι καυλιαρη...!
....σεξ σε νταλίκα,αχα ...ψάχνω πάρκινγκΒρες μου parking για 18 μέτρα νταλίκα κι έφτασα!!!!
Καφέ είπες μωρή ξ..... λιάρα!!!! ΚΑΦΈ....σεξ σε νταλίκα,αχα ...ψάχνω πάρκινγκ
...Ειμαι και θα παραμεινω ξανθιά..(μόστρα εδω μαλλι και νυχι)
Odin μου
αχ αυτα τα καβλιαρικα ποδοδαχτυλακια σου!! για τρελο γλυψιμο!!
Τα περιποιούμαι τ άκρα, θα ελεγα υπερβολικά συχνά..αχ αυτα τα καβλιαρικα ποδοδαχτυλακια σου!! για τρελο γλυψιμο!!
Και εγώ θέλω να τα περιποιηθώ..Τα περιποιούμαι τ άκρα, θα ελεγα υπερβολικά συχνά..
Οτι γουσταρετε να κάνετε, στο σεξ τα οχι,μη θα δούμε ,και το μεγα κουλο: εξαρτάται το μέγεθος στο αναλ(η το δίνετε σε όλους η οχι)..είναι σπαστικά, εγω ολα τα θέλω,τα παίρνω, και φτιάχνομαι, πλην ελαχίστων(δαγκωνιές/μελανιες& δάχτυλα απο άγαρμπους)Και εγώ θέλω να τα περιποιηθώ..
ας την εκει δεξια στην Κατεχακη μιση πεζοδρομιο μιση δρόμο , με αλαρμ , μια χαρα θα εισαιΒρες μου parking για 18 μέτρα νταλίκα κι έφτασα!!!!