Giorg_Apos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2020
- Like
- 268
- Πόντοι
- 21
Οποτε δεν εχεις να μ λες να σε βοηθαωΑπο καυλες εγω αγόρια...όλη μέρα καθε μερα ..σπανίως να μην έχω..!!
Οποτε δεν εχεις να μ λες να σε βοηθαωΑπο καυλες εγω αγόρια...όλη μέρα καθε μερα ..σπανίως να μην έχω..!!
Kαλο απογευμα.....αυτο ελειπε!!!!!....να μην προσεχεις το εργαλειο της δουλειας.....στον Μαστρο-Φωντα τακτικο σερβις....το βλεπω πολυστροφο το εργαλειο σου....Τέρμα το διαλλειμα την κάνω τρέχοντας....!!!
Να βάλω και μια φωτο το μουνάκι μου..( ναναι καλά το χρυσό μου,το προσέχω σαν τι,εργαλείο δουλειάς )
Την Καλησπερα Φιλε Kafearkud....ελεος ρε αδελφε...!!!!τι να εχει παρει.....την περασμενη φορα πηγα σε ενα συνταγμα πεζικου και ολοι ειχαν τατου το ονομα "Jo".....Zωη να εχει το κοριτσι μας.....Άραγε έχεις κρατήσει νούμερο ή όταν έρθει η μαύρη ωρα να κρεμάσεις το στρινγκ θα το πάμε κατά προσέγγιση;;; Πόσους έχεις πάρει μαρήήή;;;;
ΑγαπώΕιμαι και θα παραμεινω ξανθιά..(μόστρα εδω μαλλι και νυχι)
Αυτή δεν είναι καλημέρα μόνο, είναι και το καλύτερο πρωινό που μπορεί να φάει κάποιοςΚαυλιαρικες καλημέρες..
Εμ για αυτό βρήκα γκόμενο γυναικολόγο, για να γλυτώνω το σέρβις ,τζάμπα το χω χαχαχαχα!!!Kαλο απογευμα.....αυτο ελειπε!!!!!....να μην προσεχεις το εργαλειο της δουλειας.....στον Μαστρο-Φωντα τακτικο σερβις....το βλεπω πολυστροφο το εργαλειο σου....
μουνακι κωλαρακι και βαμμενο δαχτυλακι...τι αλλο να ζητησει κανεις ?Καυλιαρικες καλημέρες..
αυτη που επρεπε να τη βαλεις σε μεγαλη εικονα δεν την εβαλες...
Καηκαμε και αποψε...
Μπα....!!!!!!εχεις Γκομενο Γυναικολογο????!!!!εμεις τι κανουμε????Βρε.....απο τα μουνακια που εχουμε δει εμεις εχουμε γινει αυτοδιδακτοι Γυναικολογοι....Εμ για αυτό βρήκα γκόμενο γυναικολόγο, για να γλυτώνω το σέρβις ,τζάμπα το χω χαχαχαχα!!!
Θα κλ@σει στο γέλιο αμα τα διαβάσει αυτα χαχαχαχα!!!Γυναικολόγος... Ποτέ να μη δουλεύεις εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν φίλε!!! Μακριά, μακριά!!!
θεϊκό!!Μπα....!!!!!!εχεις Γκομενο Γυναικολογο????!!!!εμεις τι κανουμε????Βρε.....απο τα μουνακια που εχουμε δει εμεις εχουμε γινει αυτοδιδακτοι Γυναικολογοι....
Κουκλι μου υπεροχο..!!!Ειμαι και θα παραμεινω ξανθιά..(μόστρα εδω μαλλι και νυχι)
Που να με μπιπ συχνά με τόσους τοκετους που τρέχει ,γι αυτό έχω εσάς εγω καβαντζα χαχαχαχαχα!!!Φίλε γυναικολόγε μας
,δεν ξέρω τ'όνομά σου
όμως πολλά ακούγονται
γι' αυτή τη γκόμενά σου.
Λένε πως της αρέσουνε
του κόσμου τα αγόρια
κι όλους τους παίρνει άνετα
χωρίς μεγάλα ζόρια.
Ήθελε λέει να γνωριστεί
Με άντρες με... "προσόντα"
και με αυτούς να γαμηθεί
και να γυρίσει τσόντα!!!
Γιατρέ μου κι αν χειμώνιασε
και πιάνει τώρα κρύο
Παρ'την στο ιατρείο σου
Για service στο εργαλείο!!!
Τα πόδια της βάλε ψηλά
' κει στον αναβολέα
και ζέστανε πριν χειριστείς
τον κρύο διαστολέα!!
Κάν'της κι ένα υπέρηχο
Λεφτά να μη ζητήσεις
κι όταν θα είναι έτοιμη
πρώτος θα τη γαμήσεις!!!!
Ματακια μου ολα καλα??Κουκλι μου υπεροχο..!!!
Αυτή η στάση μαρέσειΟλα τ αγόρια μου εδω κι ας λείπω εγώ
(Εργάζομαι σκληρά)
με τρελαίνει..!Αυτή η στάση μαρέσει