swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Mια ανασα απο τις 1500 σελιδες!!!Παμε για ρεκορ!
Κι όμως ναι 1500 σελίδες σχεδόν χρόνο και κάτι ,και πάνω απο 400 κριτικες (έχω χάσει το μετρημα),ολα αυτα με την συμμετοχή σας και προτίμηση σας φυσικά ρε αγόρια μουMια ανασα απο τις 1500 σελιδες!!!Παμε για ρεκορ!
Όπως κ στο φαγητόΚι όμως ναι 1500 σελίδες σχεδόν χρόνο και κάτι ,και πάνω απο 400 κριτικες (έχω χάσει το μετρημα),ολα αυτα με την συμμετοχή σας και προτίμηση σας φυσικά ρε αγόρια μου
Σ ευχαριστώ αγόρι για τα καλά σου λόγια..Όπως κ στο φαγητό
Όταν δοκιμάζεις κατι καλό κ ποιοτικό κ σωστό σέρβις ξανά πας ξανά ξανά πας..
Δώσε...!
Δινω ,δίνω!!!Δώσε...!
Φαίνεται...Δίνεις πόνο...Δινω ,δίνω!!!
1.500 Super Sexy Birthday καύλας, ομορφιάς, Τρυφερότητας και μιας ειλικρινέστατης κοπέλας... Καλημερεεεες...... Λάθος.. Καυλημερες...
Την Καλημερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια......Μπα!!!!ποιος ειναι ο στοχος????να μην μας αφηνεις να πιουμε ενα Καφε???Βρε!!!!!πιες ενα καφε πρωτα .....απο το πρωι με κωλους...πιπες...αεροπλανικα...γαμω την τρελλα μου γαμω....μας καυλωνεις πρωι -πρωι.....Χαρά μου και στόχος μου!!
Παμε για iphoneMια ανασα απο τις 1500 σελιδες!!!Παμε για ρεκορ!
Να μαστε καλά να Καυλωνουμε παρεα πολυ καιρο ακόμη !1.500 Super Sexy Birthday καύλας, ομορφιάς, Τρυφερότητας και μιας ειλικρινέστατης κοπέλας... Καλημερεεεες...... Λάθος.. Καυλημερες...
Αμα δεν αρπάξω πουτσα, ματι δεν ανοίγω , καλημέρα!!Την Καλημερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια......Μπα!!!!ποιος ειναι ο στοχος????να μην μας αφηνεις να πιουμε ενα Καφε???Βρε!!!!!πιες ενα καφε πρωτα .....απο το πρωι με κωλους...πιπες...αεροπλανικα...γαμω την τρελλα μου γαμω....μας καυλωνεις πρωι -πρωι.....
Πάλι δωρα;;Σας έκανα τις προάλλες παλι..ο τροχός της τύχης ειμαι να μοιράζω;!Παμε για iphone
Βάλε σε κλήρωση το ρολόι το βαρύτιμοΑμα δεν αρπάξω πουτσα, ματι δεν ανοίγω , καλημέρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι δωρα;;Σας έκανα τις προάλλες παλι..ο τροχός της τύχης ειμαι να μοιράζω;!
Το vintageΒάλε σε κλήρωση το ρολόι το βαρύτιμο
Γειά σου ρε καυλιαρη!
Αρα οταν πας να παρεις καφε το πρωι,αντι για καφε τσιμπουκωνεις το καφετζη?Αμα δεν αρπάξω πουτσα, ματι δεν ανοίγω , καλημέρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι δωρα;;Σας έκανα τις προάλλες παλι..ο τροχός της τύχης ειμαι να μοιράζω;!
Black november καλε εχουμεΠάλι δωρα;;Σας έκανα τις προάλλες παλι..ο τροχός της τύχης ειμαι να μοιράζω;!