Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Από τα πιο όμορφα πέλματα ...
Mη μασας να σκεφτεσαι μονο εμας που σε γουσταρουμε και καυλωνουμε μαζι σουΜια που είμαι χαλαρη μεχρι 6:15 που περιμένω ακομη έναν κύριο,να τα πούμε έτσι όμορφα όπως τα λέμε καιρο τωρα..θα έχετε διαπιστώσει όσοι με γνωρίζετε καλά ,οτι τελευταία αδιαφορώ παντελώς στην πρόκληση.. ολα σχεδόν τα διαβάζω στο σαιτ, όταν χαλαρώσω μες στην μερα...επίσης, μετά από τόσο καιρό και τόσες συναναστροφες καθημερινά, έχω βγάλει συμπεράσματα δικά μου στο 90% για τον καθένα ξεχωριστα,χωρίς να μ επηρεάζει κανείς για κανέναν..αρα όταν λέω κάτι δημόσια στον καθένα, το ΕΝΝΟΩ..Τωρα για τους άλλους που ασχολούνται ετσι λιγουλάκι μωρε μαζί μου ακόμα, εμεσα,οχι άμεσα(δεν αναφέρουν όνομα αλλα ειμαι απο τις εξυπνες ξανθιες)..κερνάω σφηνάκι ξύδι, κάνει καλό και στον οργανισμό,αποτοξίνωση
Φιλάκια στα καυλιαρικα αγοράκια μου..παντού..!
....επειδή δεν μασάω τα λεω χαχαχαχαχαχα!!Mη μασας να σκεφτεσαι μονο εμας που σε γουσταρουμε και καυλωνουμε μαζι σου
Επίσης μπορεί να χρειαστεί κι ένα τέτοιο!!!Μια που είμαι χαλαρη μεχρι 6:15 που περιμένω ακομη έναν κύριο,να τα πούμε έτσι όμορφα όπως τα λέμε καιρο τωρα..θα έχετε διαπιστώσει όσοι με γνωρίζετε καλά ,οτι τελευταία αδιαφορώ παντελώς στην πρόκληση(βαριέμαι κοινώς),ολα σχεδόν τα διαβάζω στο σαιτ, όταν χαλαρώσω μες στην μερα...επίσης, μετά από τόσο καιρό και τόσες συναναστροφες καθημερινά, έχω βγάλει συμπεράσματα δικά μου στο 90% για τον καθένα ξεχωριστα,χωρίς να μ επηρεάζει κανείς για κανέναν..αρα όταν λέω κάτι δημόσια στον καθένα, το ΕΝΝΟΩ..Τωρα για τους άλλους που ασχολούνται ετσι λιγουλάκι μωρε μαζί μου ακόμα, εμεσα,οχι άμεσα(δεν αναφέρουν όνομα αλλα ειμαι απο τις εξυπνες ξανθιες)..κερνάω σφηνάκι ξύδι, κάνει καλό και στον οργανισμό,αποτοξίνωση
Φιλάκια στα καυλιαρικα αγοράκια μου..παντού..!
Το καλύτερο ψαλίδι είναι οι αντικειμενικές κριτικές και η σταθερή απόδοση της. Έτσι κόβονται οι γλώσσες.Επίσης μπορεί να χρειαστεί κι ένα τέτοιο!!!
Πολύ σέξυ..
Αυτό αδερφέ δεν είναι ψαλίδι!!! Είναι κλαδευτήρι για τα... Κλωνάρια!!!Το καλύτερο ψαλίδι είναι οι αντικειμενικές κριτικές και η σταθερή απόδοση της. Έτσι κόβονται οι γλώσσες.
Εμ , αυτο μάλλον ενοχλεί..το ότι ο κόσμος γράφει για μένα συνέχεια..δεν έχουν να πουν τπτ γι απόδοση φυσικα(πως να βγάλουν ψεύτη τόσο κόσμο ,ε;;)και απλα ειρωνεύονται σε συγκεκριμένο νημα..Το καλύτερο ψαλίδι είναι οι αντικειμενικές κριτικές και η σταθερή απόδοση της. Έτσι κόβονται οι γλώσσες.
Αυτό αδερφέ δεν είναι ψαλίδι!!! Είναι κλαδευτήρι για τα... Κλωνάρια!!!
Γλυκε μου....Πολύ σέξυ..
Αφ'ενός. Αφ'ετέρου δεν εμβάζεις χρήματα στα καλά παιδιά να φάνε ένα γλυκό στο Διεθνές και έχουν παράπονο φαίνεται. Έχουν μάθει αλλιώς.Εμ , αυτο μάλλον ενοχλεί..το ότι ο κόσμος γράφει για μένα..δεν έχουν να πουν τπτ γι απόδοση, και απλα ειρωνεύονται σε συγκεκριμένο νημα..
Και αυτό λοιπόν χρήσιμο.Αυτό αδερφέ δεν είναι ψαλίδι!!! Είναι κλαδευτήρι για τα... Κλωνάρια!!!
Πρόταση, πριν κάνουμε αχαλίνωτο σεξ πρεπει να παμε για καφέ αρχικά ....!!!!Αφ'ενός. Αφ'ετέρου δεν εμβάζεις χρήματα στα καλά παιδιά να φάνε ένα γλυκό στο Διεθνές και έχουν παράπονο φαίνεται. Έχουν μάθει αλλιώς.
Άστα, τείνω να σιχαθώ πολύ κόσμο εδώ.
Αγαπη, υπαρχουν καποιοι που εχουν σαν μοναδικη φιλοδοξια στη ζωη, να ειναι τσιρακια και ρουφιανοι των αλλων..Εμ , αυτο μάλλον ενοχλεί..το ότι ο κόσμος γράφει για μένα συνέχεια..δεν έχουν να πουν τπτ γι απόδοση φυσικα(πως να βγάλουν ψεύτη τόσο κόσμο ,ε;;)και απλα ειρωνεύονται σε συγκεκριμένο νημα..
Συμφωνώ..το θέμα όμως έχει κι αλλη παράμετρο,εδω μεσα εχει συγκεκριμένα άτομα με συγκεκριμένο ρόλο(ισως και γυναίκες..),που είναι πλέον προβλέψιμοι,γραφικοί & αδιάφοροι, οσον αφορά εμένα τουλάχιστονΑγαπη, υπαρχουν καποιοι που εχουν σαν μοναδικη φιλοδοξια στη ζωη, να ειναι τσιρακια και ρουφιανοι των αλλων..
Απο κει και περα, υπαρχει και η βλακωδης νοοτροπια των νεοελληνων, η οποια παραμενει διαχρονικα αναλλοιωτη. Ειναι η νοοτροπια του να φερουν στα μετρα τους το οτιδηποτε βρισκεται πιο ψηλα απο αυτους..
Δυνατή η στόχευση σου φίλε. Συμφωνώ.Ειναι η νοοτροπια του να φερουν στα μετρα τους το οτιδηποτε βρισκεται πιο ψηλα απο αυτους..
Διάνα.άτομα με συγκεκριμένο ρόλο(ισως και γυναίκες..)
Καταλαβαίνω πολλά άλλα το βουλωνω...πλεον δεν με αγγίζουν αυτά τ άτομα, εννοώ δεν επηρεάζομαι,έγινα αναίσθητη μετα απο τόσο καιρό..Διάνα.