Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.453
- Πόντοι
- 4.496
Καλα γαμησιαΣήμερα αν ειμαι ξεκούραστη φυσικα,θα το παω μεχρι αρκετά αργά το ωράριο..το είχα πει εξάλλου!
Τα λέμε boys!
Καλα γαμησιαΣήμερα αν ειμαι ξεκούραστη φυσικα,θα το παω μεχρι αρκετά αργά το ωράριο..το είχα πει εξάλλου!
Τα λέμε boys!
Καλο σκ joΚαλα γαμησια
Πέρα από το καυλα κλπ που μ αρέσει να λενε τ αγόρια, το να με λενε σωστή και τιμια εχει αλλη αξία..σ ευχαριστώ πολύ ρε αγορι,σε περιμένω με χαρά!Α ρε Jo, τίμια στα όλα σου! Με βλέπω να κουνάω τον κώλο μου να ανέβω Αθήνα μόνο και μόνο για σένα.
Μπα...!!!!Ματι δεν ανοιγεις?????καλα.......δεν μιλησαμε για τα ματια.....για τα ποδια μιλησαμε....!!!!Αμα δεν αρπάξω πουτσα, ματι δεν ανοίγω , καλημέρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι δωρα;;Σας έκανα τις προάλλες παλι..ο τροχός της τύχης ειμαι να μοιράζω;!
ναι......καλα!!!!!!......ετσι θα σου ερθω....!!!!!!Καλημέρα με καυλες ...
Καλημέρα τρελο αγορι...παλι κενταςναι......καλα!!!!!!......ετσι θα σου ερθω....!!!!!!
Τι Να κανω Αγαπητη νηματοθετρια....μονο το κεφι μπορω να σου σηκωσω....τα ποδια δεν το βλεπω.....Καλημέρα τρελο αγορι...παλι κεντας
Σταμάτα βρε..εισαι απο τις αδυναμίες μου και ξέρεις καλα τον λόγο.Τι Να κανω Αγαπητη νηματοθετρια....μονο το κεφι μπορω να σου σηκωσω....τα ποδια δεν το βλεπω.....
Ελα.....μην γινεσαι υπερβολικη...και αλλοι ειναι'' προικισμενοι''.......και αλλοι κανουν με επιτυχια ολες τις στασεις του Καμα-Σουτρα.....βοηθαει και ο σωματοτυπος σου βεβαια....Σταμάτα βρε..εισαι απο τις αδυναμίες μου και ξέρεις καλα τον λόγο.
Ευχαριστώ πολύ,με τιμά οτι γράφεις..θα βρούμε" κοινό χρόνο" εφόσον το θέλουμε!Απ'τις λίγες πραγματικά ανεξάρτητες και κυρίες του χώρου.
1000% vfm.
Να δώ πότε θα βρεθούμε (απόστασις γαρ)
Ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω στο ακέραιο τις φιλοφρονήσεις.Ευχαριστώ πολύ,με τιμά οτι γράφεις..θα βρούμε" κοινό χρόνο" εφόσον το θέλουμε!
(Διακρινω οτι εισαι σοβαρος & αξιοπρεπής απο τα λίγα που διαβάζω που γράφεις γενικά)
Λαχταριστη όπως πάντα!!
Αγαπημένε..Λαχταριστη όπως πάντα!!
ειναι ,αποσα ειπες ο φιλος και μυστης.και σοβαρος και λιγομιλητος και βοηθαει οπου μπορει.μπραβο φιλε μου.υ.γ.και εσυ πολυ αξιογαμιτη μουναρα.Ευχαριστώ πολύ,με τιμά οτι γράφεις..θα βρούμε" κοινό χρόνο" εφόσον το θέλουμε!
(Διακρινω οτι εισαι σοβαρος & αξιοπρεπής απο τα λίγα που διαβάζω που γράφεις γενικά)
ειναι ,αποσα ειπες ο φιλος και μυστης.και σοβαρος και λιγομιλητος και βοηθαει οπου μπορει.μπραβο φιλε μου.υ.γ.και εσυ πολυ αξιογαμιτη μουναρα.Ευχαριστώ πολύ,με τιμά οτι γράφεις..θα βρούμε" κοινό χρόνο" εφόσον το θέλουμε!
Γεια σου ρε Frank κι εσύ είσαι οκ άτομο, τα λες αυθόρμητα και σε παρεξηγουν, εγω όμως οχι ,σε παω εδω μεσαειναι ,αποσα ειπες ο φιλος και μυστης.και σοβαρος και λιγομιλητος και βοηθαει οπου μπορει.μπραβο φιλε μου.υ.γ.και εσυ πολυ αξιογαμιτη μουναρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι ,αποσα ειπες ο φιλος και μυστης.και σοβαρος και λιγομιλητος και βοηθαει οπου μπορει.μπραβο φιλε μου.υ.γ.και εσυ πολυ αξιογαμιτη μουναρα.
Καυλα εισαι
Καυλα εισαι