Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 25.281
- Πόντοι
- 31.348
ΚαληνύχταΠάμε νάνι τώρα, μέχρι 1και δούλευα..αύριο σίγουρα θα ξεκινήσω μετα τις 12 και με λιγότερα ραντεβού..να ξεκουραστω λίγο..
Καληνύχτα boys!
ΚαληνύχταΠάμε νάνι τώρα, μέχρι 1και δούλευα..αύριο σίγουρα θα ξεκινήσω μετα τις 12 και με λιγότερα ραντεβού..να ξεκουραστω λίγο..
Καληνύχτα boys!
Την Καλημερα μου αγαπητη Νηματοθετη......βρε!!!!!επιτηδες το κανεις???για να σε μαλωνω....????την φρου-φρου την φουστα τι την βαζεις????Βαλε ενα Τζινακι να αναδεικνυει την κορμαρα σου....η κανενα δερματινο απο κατω....να περπατας και να καυλωνουν οσοι σε βλεπουν....γαμω το κερατο μου γαμω....Καλο μας βράδυ..αύριο πάλι..
Οσο για τα ευτράπελα, τι να κάνουμε, στο πρόγραμμα κι αυτά..έχουμε χορτασει εδω μεσα από "αερολογίες "και "φιδεμπορες",δεν μας επηρεάζουν πλεον,εξαλλου έχω/έχουμε περάσει τις εξετάσεις με άριστα...
αχ μια γλωσσα....?????υπαρχουν και αλλες....Ο νεαρός που ήρθε το μεσημέρι,ομορφούλης, καυλιαρης και μια γλώσσα ..
αχ μια γλωσσα..που την δουλεύεις άψογα!!!Σπάνια έως ποτε χυνω ετσι..μ αρεσε που σου είπα μην το προσπαθήσεις χαχαχαχαχα!!!
Σ ευχαριστώ ,πέρασα σούπερ κι εγω μαζί σου!!!(Ευχαριστώ επισης και για τον σεβασμό στον χώρο μου, παρ όλο που ειμαι διστακτική σε νέα άτομα, φέρθηκες άψογα!!)
Παντως αρκετοι ' ματάκηδες ' μεγάλοι ζωγραφοι ειχαν ως θεμα το γυμνο σώμα.Ρε συ και εγω πλακα εκανα , δε νομιζω να υπαρχει sex art
Υπεροχη..!!!!One more photo....
Joanna εισαι υπεροχη γυναικα με τα ολα σου.One more photo....
....μαγκα αποφασισε επιτελους! Μια γαλακτομπουρεκο, μια μπακλαβα, την αλλη κανταϊφι δν θα μεινει τπτ για εμας στο τελος!με ενα μπαγκλαβα για δολωμα σου ερχομαι
Τιποτα πιο εκλεκτο;....μαγκα αποφασισε επιτελους! Μια γαλακτομπουρεκο, μια μπακλαβα, την αλλη κανταϊφι δν θα μεινει τπτ για εμας στο τελος!
...τι θες δλδ κανα banoffe η κανα scones?!?!!?Τιποτα πιο εκλεκτο;
Τιραμισού
Καλή Κυριακή στην γυναικάρα! Καιρό είχα να μπω στο νήμα σου…Καλη Κυριακή στ άτακτα & καυλωμένα αγόρια μου..Σας διαβάζω και γελώ, έχετε φοβερή πλακα!!
Καλη Κυριακή αγορι..!!Ελπίζω όλα καλά!Καλή Κυριακή στην γυναικάρα! Καιρό είχα να μπω στο νήμα σου…
Πολύ καλά… Αν και λίγο μακρυά σας πλέον!Καλη Κυριακή αγορι..!!Ελπίζω όλα καλά!
Good avatar!!Πόσες αναμνήσεις ξυπνάει το avatar σου
Καλημερα στην κουκλαρα!!!
μου εφτιαξες τη μερα
Καλημέρα Θεάρα!!!!
ΚορμάραΣεξι πλατουλα!!!
Βάλε ένα δίχτυωτο να καβλωσουμεΚαλημερα σας Θεα μου!