kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Πες καθαρα οτι θελεις να πεις...γτ σε βλεπω λιγο αγγλοτραφη το λεω
Πες καθαρα οτι θελεις να πεις...γτ σε βλεπω λιγο αγγλοτραφη το λεω
...δν εννοω τπτ! Εσυ ανεφερες πιο πανω οτι η Αγγλια ειναι αδυναμια σου κτλΠες καθαρα οτι θελεις να πεις
...ολο το χρήμα η δαντελα, άριστης ποιότητας...γενικά γοβες δεν μ αρέσουν δεν τις θεωρώ τόσο σέξι...Ποοολυυυυ καλο το χιλ, υποκλινομαι
Να είσαι καλά αγορι!!μου εφτιαξες τη μερα
Καλά να περνάς μορακι όμορφοΛοιπον, τα είπαμε, απαντησα σε όλους σας (το θεωρώ υποχρέωση μου )παω τωρα να χαλαρώσω λιγο και θα τα πούμε πάλι,καλό υπόλοιπο Κυριακής!
Οι γόβες δεν ειναι καθόλου σεξυ...ολο το χρήμα η δαντελα, άριστης ποιότητας...γενικά γοβες δεν μ αρέσουν δεν τις θεωρώ τόσο σέξι...
Και κοντό για να μην αφηνει ίχνη...ωραίο το μαύρο νυχι ε;!
Δεν βολεύει και στις προπονήσεις το μακρύ ..πέραν τούτου..Και κοντό για να μην αφηνει ίχνη
Δεν έχω πλέον χρόνο αρκετό(πολλά ραντεβού)μονο στην σχολή διδάσκω κάποιες μέρες , ισως εκεί να κάνω αν ζητηθεί καποιο περσοναλ..Κάνεις personal training??
Άμα δεν το είχες γράψει δεν θα το είχα παρατηρήσει το νύχι, αλλού έπεσε το μάτι μου!!!...ωραίο το μαύρο νυχι ε;!
Γειά σου ρε άντρα καυλιαρη!!Άμα δεν το είχες γράψει δεν θα το είχα παρατηρήσει το νύχι, αλλού έπεσε το μάτι μου!!!
Ο άντρας είναι καυλιαρης, όταν η γυναίκα του είναι καυλιαρα!!!Γειά σου ρε άντρα καυλιαρη!!
αυτη ειναι καλημερααα καλη εβδομάδα κουκλα μουυυΚαλημέρα και καλή μας εβδομάδα!