Βάλε ένα δίχτυωτο να καβλωσουμε
Άμα το βάλει τότε θα πέσει το δίκτυο από καβλα
Βάλε ένα δίχτυωτο να καβλωσουμε
Καλημερα κουκλάραΚαλη Κυριακή στ άτακτα & καυλωμένα αγόρια μου..Σας διαβάζω και γελώ, έχετε φοβερή πλακα!!
Αδερφέ, σε εκτιμώ πολύ και σε σέβομαι για τη στάση στο forum, επίσης εκτιμώ που έχεις διαλέξει τον "καταραμένο ζωγράφο" για nickname αλλά σε παρακαλώ... Αυτό το "νηματοθέτη", άλλαξέ το σε "νηματοθέτρια" αδερφέ!!! Ειλικρινά συγγνώμη!!! Είμαι ψυχαναγκαστικός το ξέρω!!!Την Καλημερα μου αγαπητη Νηματοθετη......βρε!!!!!επιτηδες το κανεις???για να σε μαλωνω....????την φρου-φρου την φουστα τι την βαζεις????Βαλε ενα Τζινακι να αναδεικνυει την κορμαρα σου....η κανενα δερματινο απο κατω....να περπατας και να καυλωνουν οσοι σε βλεπουν....γαμω το κερατο μου γαμω....
με πονοκεφαλο λογο εργασιων στο σπιτι κοπανανε οι μαστοροιΚαλη Κυριακή αγορι..!!Ελπίζω όλα καλά!
Ένα τέτοιο άδειασμα θέλωΦοβερή
Την Καλημερα μου Φιλε Kafearkoud.....αν σου πω οτι δεν το γνωριζα θα το πιστεψεις????απο εδω και περα Νηματοθετρια.....σε καταλαβαινω....με χαλαει και εμενα....Να σε καλα Φιλε μου και σε ευχαριστω....Αδερφέ, σε εκτιμώ πολύ και σε σέβομαι για τη στάση στο forum, επίσης εκτιμώ που έχεις διαλέξει τον "καταραμένο ζωγράφο" για nickname αλλά σε παρακαλώ... Αυτό το "νηματοθέτη", άλλαξέ το σε "νηματοθέτρια" αδερφέ!!! Ειλικρινά συγγνώμη!!! Είμαι ψυχαναγκαστικός το ξέρω!!!
Την καλημέρα μου στην εκλεκτή ομήγυρη
Το χθεσινό ομορφοπαιδο..αχ,πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, εισαι φουλ ερωτικός άνδρας και με δυνατά προσόντα..Σ ευχαριστώ πολυ πολυ ,και ανυπομονώ για την επόμενη φορά μας!!Καλημέρα και από μένα, χθεσινό ραντεβού με την θεά Τζο στο Μάντισον. Πεντακάθαρη κοπέλα παντού, οι υπηρεσίες της παραπάνω από ικανοποιητικές σε σχέση με τις περισσότερες.. Κορμάρα, αψεγάδιαστη για την ηλικία της και ακόμα νεότερες. Δεν θα αρχίσω να λέω τι κάναμε στο κρεβάτι , γιατί τα ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΌΛΑΥΣΑ ΟΛΑ από την Τζο. Σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω σύντομα ξανά να βρεθούμε!
Το αξίζεις είσαι υπέροχη Συνέχισε έτσιΡε παιδιά τι "αγαπη "παίρνω από σας τους πελατες και ποσα ομορφα γράφετε για τα ραντεβου μας, πραγματικά ώρες ώρες με συγκινεί,μπεσα..μακάρι να μπορώ καθε φορά να σας δίνω το 100% μου..παίρνω κι εγώ ικανοποίηση μεσα απ αυτό!!
Είναι υπερβολικά πολλές πλεον οι κριτικές σας,τις αναρτώ όλες στο προφίλ μου γιατι δεν θέλω να χάσω καμία, το θεωρώ τιμητικό ότι μπαίνετε στο κόπο και γράφετε
===========
Και τα παιδιά που γράφουν εδω φυσικά, είναι ένα σημαντικό κομμάτι για μένα,σας ευχαριστώ πολύ κι εσάς!!
Είσαι καύλα ΟΕ ΟΕ ΟΕ είσαι καύλα ΟΕ ΟΕ ΟΕΚάπου διάβασα ότι ένα αγόρι, θέλει να δει φωτο μου με διχτυωτό ...;!βρε σεις παραπονιαρηδες ενα σωρό εχω βάλει ετσι...!!
Αντε αλλη μια φορα για το αγόρι που ίσως δεν τις έχει δει...
...αφου δν σε κοπανησε η αλλη στο διπλα νημα, τυχερος εισαι!με πονοκεφαλο λογο εργασιων στο σπιτι κοπανανε οι μαστοροι
προσωπικα το αυτι μου δεν υδρωνει ευκολα και η τζο που με ξερει προσωπικα γνωριζει οτι δεν εχω καμια σχεση με αυτα που ελεγε η αλλη στο νημα οπως επισης ξερω το ποιος ειμαι εγω και αυτο δεν θα το καθορισει κανενας και καμια...αφου δν σε κοπανησε η αλλη στο διπλα νημα, τυχερος εισαι!
...μαγκα χαλαρωσε, χιουμορ κανουμε!προσωπικα το αυτι μου δεν υδρωνει ευκολα και η τζο που με ξερει προσωπικα γνωριζει οτι δεν εχω καμια σχεση με αυτα που ελεγε η αλλη στο νημα οπως επισης ξερω το ποιος ειμαι εγω και αυτο δεν θα το καθορισει κανενας και καμια
Πολύ ΣέξιΚάπου διάβασα ότι ένα αγόρι, θέλει να δει φωτο μου με διχτυωτό ...;!βρε σεις παραπονιαρηδες ενα σωρό εχω βάλει ετσι...!!
Αντε αλλη μια φορα για το αγόρι που ίσως δεν τις έχει δει...
Ευχαριστώ ματια μου...Joanna εισαι υπεροχη γυναικα με τα ολα σου.
Σκονισμένα γλυκα ρε; Πας καλα;...τι θες δλδ κανα banoffe η κανα scones?!?!!?
...γτ σε βλεπω λιγο αγγλοτραφη το λεωΣκονισμένα γλυκα ρε; Πας καλα;
Ποοολυυυυ καλο το χιλ, υποκλινομαι