Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.304
Τα λόγια είναι περιττά
Τα λόγια είναι περιττά
ΚαλλονήΑφού με θέλετε και ντυμένη ορίστε μια που τράβηξα τώρα, επι τόπου!
....ακριβώς όπως είμαι εκείνη την στιγμή βγάζω αγόρι..!!Καλή για την ηλικία μου λενε οτι είμαιΚαλλονή
Είσαι πολύ καλοδιατηρημένη και με πολύ ωραίο σώμα μπράβο σου κορίτσι μου....ακριβώς όπως είμαι εκείνη την στιγμή βγάζω αγόρι..!!Καλή για την ηλικία μου λενε οτι είμαι
Σ ευχαριστώ!Υπήρξα αθλήτρια χρόνια και επίσης δεν καπνίζω και γενικά έχω καλή ζωή...σίγουρα παίζουν ρόλο...όπως επίσης είμαι κατά αισθητικών επεμβάσεων,κάποιες φορές αλλοιώνουν χαρακτηριστικά.Είσαι πολύ καλοδιατηρημένη και με πολύ ωραίο σώμα μπράβο σου κορίτσι μου
Όλα παίζουν ρόλοΥπήρξα αθλήτρια χρόνια και επίσης δεν καπνίζω και γενικά έχω καλή ζωή...σίγουρα παίζουν ρόλο...
κι αν μουεπιτΣ ευχαριστώ!Υπήρξα αθλήτρια χρόνια και επίσης δεν καπνίζω και γενικά έχω καλή ζωή...σίγουρα παίζουν ρόλο...όπως επίσης είμαι κατά αισθητικών επεμβάσεων,κάποιες φορές αλλοιώνουν χαρακτηριστικά.
Κι αν μου επιτρέπεις να προσθέσω την καλή καρδιά και ψυχολογία.Σ ευχαριστώ!Υπήρξα αθλήτρια χρόνια και επίσης δεν καπνίζω και γενικά έχω καλή ζωή...σίγουρα παίζουν ρόλο...όπως επίσης είμαι κατά αισθητικών επεμβάσεων,κάποιες φορές αλλοιώνουν χαρακτηριστικά.
Να είσαι καλά σ ευχαριστώ!Πολλοί πελάτες που γράφουν κριτική για μένα αναφέρουν ότι έχω ενέργεια φουλ και καλή ψυχολογία, οφείλεται και στην άθληση εν μέρη!!!κι αν μουεπιτ
Κι αν μου επιτρέπεις να προσθέσω την καλή καρδιά και ψυχολογία.
Με τα χιλια ζορια σε ντυνουμε , αμαν πιαΑφού με θέλετε και ντυμένη ορίστε μια που τράβηξα τώρα, επι τόπου!(Έκανα σκ@τα τον καθρέφτη απο τα βρεγμένα μαλλιά που στέγνωνα)
Χαχαχαχαχαχαχαχα κι αυτά μισα τα φοράω!!Με τα χιλια ζορια σε ντυνουμε , αμαν πια
Στρατηγε την εχασες τη μαχη χαχαχαχαΕπιτέλους συνάντηση με το πιο τούμπανο MILF, πεντακάθαρη, σοβαρή και τίμια με πρόγραμμα μισάωρου (πιστέψτε με αρκεί), μέσα στο οποίο τα κάναμε όλα!! Ξέσκισμα (δεν άντεξα στην θέα του κώλου και την κάρφωσα κατευθείαν), τσιμπούκι για σεμινάριο…όση μπάλα ξέρει ο Μέσσι, τόσο καλή πίπα παίρνει η Τζο…σε ευχαριστώ MILF της διπλανής πόρτας για όλα, κι όπως είπαμε, εις το επανιδείν!!
Ρε συ Τζοαννα με τοσες καλες κριτικες εμεις περισευουμε εδωΓειά σου ρε αγορι όμορφό!!Μου είχες τάξει οτι θα έρθεις να με βρεις και το έκανες πράξη..!!!
Σ ευχαριστώ πολυ για όλη την άψογη συμπεριφορά σου,και στο επόμενο ραντεβου μας,πάμε για μαραθώνιο πιπας αφού σ άρεσε τοσο πολύ!!!
Φιλάκια πολλά!
Έρωτα...πως τα λες έτσι παναθεμα σεΡε συ Τζοαννα με τοσες καλες κριτικες εμεις περισευουμε εδω
Να παμε να γραφουμε σε καμμια αλλη κοπελλα να ανεβει και λιγο ο αναταγωνισμος χαχαχαχα
Θα παω σε αλλη παραλια Εσυ πια εισαι ακριβοθωρητηΈρωτα...πως τα λες έτσι παναθεμα σε
Όχι απλώς καλή, τρίκαλη είσαι!!!....ακριβώς όπως είμαι εκείνη την στιγμή βγάζω αγόρι..!!Καλή για την ηλικία μου λενε οτι είμαι
Γειά σου ρε αγορι όμορφό!!Μου είχες τάξει οτι θα έρθεις να με βρεις και το έκανες πράξη..!!!Επιτέλους συνάντηση με το πιο τούμπανο MILF, πεντακάθαρη, σοβαρή και τίμια με πρόγραμμα μισάωρου (πιστέψτε με αρκεί), μέσα στο οποίο τα κάναμε όλα!! Ξέσκισμα (δεν άντεξα στην θέα του κώλου και την κάρφωσα κατευθείαν), τσιμπούκι για σεμινάριο…όση μπάλα ξέρει ο Μέσσι, τόσο καλή πίπα παίρνει η Τζο…σε ευχαριστώ MILF της διπλανής πόρτας για όλα, κι όπως είπαμε, εις το επανιδείν!!
Δεν ξέρω πως πάει, δλδ αναλόγως την ζήτηση ανεβαίνει το κασε;Θα παω σε αλλη παραλια Εσυ πια εισαι ακριβοθωρητη
Ασε που με τοση δουλεια θα ανεβασεις το κασε