Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.304
Καλημέρα με καυλες...!
...το λεει κ το τατου, "Queen"! Βασιλικη περιποιηση σε ολαΚαλημέρα με καυλες...!
..ρε φατσονι, παίζει να είσαι και το καλύτερο παιδί εδω μεσα..και το λέει φυσική ξανθια, που της κόβει...το λεει κ το τατου, "Queen"! Βασιλικη περιποιηση σε ολα
ΚαλημεραΚαλημέρα με καυλες...!
Καλημέρα αγορι!Καλημερα
Ευτυχώς που έχουμε και σένα που μας καυλώνεις κάθε μέραΚαλημέρα αγορι!
Χαρά μου & υποχρέωση μου!!!Γι αυτό είμαι εδω(περαν των ραντεβού)Ευτυχώς που έχουμε και σένα που μας καυλώνεις κάθε μέρα
Και να ήσουν η μόνη. Όπου και να γυρίσω τον τύπο βρίσκω να είναι "αγαπημένος" των περισσότερων κοριτσιών! Τι στα κομμάτια τρέχει (πέρα των "προσόντων" του που εκθειάζετε όλες σας)?..ρε φατσονι, παίζει να είσαι και το καλύτερο παιδί εδω μεσα..και το λέει φυσική ξανθια, που της κόβει
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας....Καλημέρα με καυλες...!
Προσόντα έχουν κι άλλοι...Και να ήσουν η μόνη. Όπου και να γυρίσω τον τύπο βρίσκω να είναι "αγαπημένος" των περισσότερων κοριτσιών! Τι στα κομμάτια τρέχει (πέρα των "προσόντων" του που εκθειάζετε όλες σας)?
Ολα τα τρωω εγω,τπτ δεν αφήνω..Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας....
Εύγε κορίτσι μου! Όλα μέσα!Ολα τα τρωω εγω, τπτ δεν αφήνω..
Και κλαμα ολα τα κοριτσια τωρα που χειμωνιασε και ντυθηκαν χαχαχαΑντε πάμε για δουλειά...
Ηρεμία και θετική σκέψη σε όλους μας..
....Να έχει νοστιμαδα το στριπτίζ όταν πάμε ραντεβού...Και κλαμα ολα τα κοριτσια τωρα που χειμωνιασε και ντυθηκαν χαχαχα
Α,ευχαριστώ πολύ ρε αγορι!!!Είναι η καλύτερη είναι κορυφή
Στα Οικονομικα λεγεται "πληθωρισμος ζητησης" δηλ η ζητηση ασκει πληθωριστικες πιεσεις στην τιμηΔεν ξέρω πως πάει, δλδ αναλόγως την ζήτηση ανεβαίνει το κασε;
Εγω τα κρατώ ως έχουν,τιμές και ποιότητα..τπτ δεν θ αλλάξει..εξάλλου δουλεύω σαν τρελή,δεν εχω ανάγκη, γιατί να κάνω μια κίνηση τέτοια που μπορεί να γυρίσει & μπούμερανγκ;
Γουστάρω να ερχετε ο κόσμος όπως ερχετε και να περνά ομορφα μαζί μου.
Δεν εστρωσε ακομα τη βελέτζα;...σηκω μαναμ' απ'τα πατωματα, θ' αρπαξ' καμμια πουντα !!!
καλημερες!
Η τσάντα από τι δέρμα είναι Τζό από φίδι η από πουτσοδερμα την βλέπω να τεντώνειΑντε πάμε για δουλειά...
Ηρεμία και θετική σκέψη σε όλους μας..