Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 25.306
- Πόντοι
- 31.348
Αυτά είναι Πω τι μας έκανες μεσημεριάτικα
Αυτά είναι Πω τι μας έκανες μεσημεριάτικα
...μοιράζω απλόχερα τις καυλες μου αγορι..εξάλλου γι αυτό δεν είμαι εδώ;Αγαπες & λουλούδια τ αφήνω για εκτός (Όχι ότι το έχω μ αυτά,είμαι αλλη φάση)Αυτά είναι Πω τι μας έκανες μεσημεριάτικα
Καλη μου jo, δεν εννοουσα παμπ μεγαλων πολεων πχ λονδινο μπερμινγχαμ κλπ...Δεν πάει πίσω ο καιρός κι εδώ 2 μερες...
Δεν γουστάρω παμπ, φασαρία & δεν πινω εξαλλου..αλλο αν συμπέσει κανα καλο live ,τότε αλλάζει..
...και σκιουράκια ...Καλη μου jo, δεν εννοουσα παμπ μεγαλων πολεων πχ λονδινο μπερμινγχαμ κλπ.
Λεω για επαρχια χωριά κλπ που εχουν ησυχια και θαλπωρη και κυκνους απ εξω στα ποταμάκια.
Ασε με γιατι ειμαι και αγγλολάγνος.
Συνέχισε έτσι θέλουμε κι άλλο...μοιράζω απλόχερα τις καυλες μου αγορι..εξάλλου γι αυτό δεν είμαι εδώ;Αγαπες & λουλούδια τ αφήνω για εκτός (Όχι ότι το έχω μ αυτά,είμαι αλλη φάση)
Γειά σου ρε γυναίκα όμορφη.Γειά σου ρε ανδρα όμορφε!!!!
Ναι ναι, εσυ πασαρέλα στον Armani, εγω στου DiorΓειά σου ρε γυναίκα όμορφη.
Είμαστε όμορφο ζευγάρι!!!
Να βάλουμε σκόρδα για να μην μας ματιασουν!!!
Οι κύκνοι τσατισμένα μαλακόζωα ειναι σαν τις παπιες, μονο για φώτο αξίζουν....και σκιουράκια ...
Άσχετο,μ έχει κυνηγήσει κύκνος,πολλα νεύρα έχουν..
Ελα,ετοίμασε βαλίτσες να σε πάρω μαζί ,διακρίνω νοσταλγία ..
Μαζί θα πάμε όπου πάμε, γιατί αν πας μόνη σου θα βάλεις στον ίσιο δρόμο όλους τους μοδιστρους if you know what I mean...Ναι ναι, εσυ πασαρέλα στον Armani, εγω στου Dior
Μαζί θα πάμε όπου πάμε, γιατί αν πας μόνη σου θα βάλεις στον ίσιο δρόμο όλους τους μοδιστρους if you know what I mean...
Μην γελάς, γιατί στην σεξουαλικοτητα σου κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί!!!
Αχ αχ...μωράκι..!!Έτσι λένε όλοι οι κύριοι που μ έχουν δει,αρα κατι ξέρουνΜην γελάς, γιατί στην σεξουαλικοτητα σου κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί!!!
Είσαι καυλα γυναικάρα μου!!!
Εννοείται κάτι ξέρουμε!!!Αχ αχ...μωράκι..!!Έτσι λένε όλοι οι κύριοι που μ έχουν δει,αρα κατι ξέρουν
Το μόνο που ξερω εγώ ότι την Πέμπτη έχει λαική και δεν περνάω από εκείΑχ αχ...μωράκι..!!Έτσι λένε όλοι οι κύριοι που μ έχουν δει,αρα κατι ξέρουν
Καταλάβαμε, θα κάνει τις αδελφες του ελέους άντρακλες.Μαζί θα πάμε όπου πάμε, γιατί αν πας μόνη σου θα βάλεις στον ίσιο δρόμο όλους τους μοδιστρους if you know what I mean...
Αααα γειά σου!!!Καταλάβαμε, θα κάνει τις αδελφες του ελέους άντρακλες.
Φιλάκιαααα γυναίκαρα μαςΣας φιλώ τέρμα το διαλλειμα...παω να κάνω αλλον εναν κύριο χαρούμενο!!
Καλά γαμισαΣας φιλώ τέρμα το διαλλειμα...παω να κάνω αλλον εναν κύριο χαρούμενο!!