Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.073
Καληνύχτα αγόρια μου...αύριο 12:30 και μετά διαθέσιμη..
Στα τεσσερα για καληνυχταΚαληνύχτα αγόρια μου...αύριο 12:30 και μετά διαθέσιμη..
Στα 4...στα 4Στα τεσσερα για καληνυχτα
Καλημέρα αγόρι!Καλημερα καυλιαρικο μωρο!!!
ΚαλημέραΑθερινόδιχτο,
Και σημερα θα φαω λαυράκι
Δεν το χω με τις ευχέςΚαλημέρα
Εγω σημερα τον καιρο τον βλεπω ηλιολουστο !!!!Καλημέρα..!
Σεξυ κατγουμαν καλημερούδιααΚαλημέρα..!
Το βραδυ μας καληνυχτιζεις σερβιρωντας κωλο.το πρωι μας ξυπνας με βυζια και μουνι.ολο καυλωμενους μας εχεις.Καλημέρα..!
Υπέροχη και αγέρωχη γυναικάρα!!!Καλο μας βράδυ..αύριο πάλι..
Οσο για τα ευτράπελα, τι να κάνουμε, στο πρόγραμμα κι αυτά..έχουμε χορτασει εδω μεσα από "αερολογίες "και "φιδεμπορες",δεν μας επηρεάζουν πλεον,εξαλλου έχω/έχουμε περάσει τις εξετάσεις με άριστα...
Μην τα κρύβεις τα βυζάκια σου!!!Καλημέρα..με καυλες φουλ..
Κριτικες/φωτο/πληροφορίες ,στα μηνύματα προφίλ μου,επικοινωνία για ραντεβού μόνο τηλεφωνικα.
Εκάματε τέτοια αίσχη;;; Ντροπή τέκνα μου!!!Σημερα το μεσημερι,εγινε η μοιρεα συναντηση ,καταπληκτικα ολα απο την υποδοχη μεχρι το τελος .Μιλφαρα μου, σε ευχαριστω που εχυσες στο στομα μου η μεγαλυτερη απολαυση ηταν για εμενα ,μετα το κωλαρακι σου!πεντακαθαρος χωρος ,πεντακαθαρη γυναικα !!!jo ευχαριστω και ελπιζω να τα ξανα πουμε συντομα !!!
Ο νεαρός που ήρθε το μεσημέρι,ομορφούλης, καυλιαρης και μια γλώσσα ..Σημερα το μεσημερι,εγινε η μοιρεα συναντηση ,καταπληκτικα ολα απο την υποδοχη μεχρι το τελος .Μιλφαρα μου, σε ευχαριστω που εχυσες στο στομα μου η μεγαλυτερη απολαυση ηταν για εμενα ,μετα το κωλαρακι σου!πεντακαθαρος χωρος ,πεντακαθαρη γυναικα !!!jo ευχαριστω και ελπιζω να τα ξανα πουμε συντομα !!!
Μούσκεμα τα κάναμε(του έκανα βασικά το στόμα..χαχαχαχα!!)Εκάματε τέτοια αίσχη;;; Ντροπή τέκνα μου!!!
Έτσι!!! Χύστε όλοι για να είμαστε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι!!!!