Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.479
Με ξέρεις ,είμαι ανάποδη ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Εγω σου ειπα κρατα το δερματινο μπουφαν και πετα τα υπολοιπα και εσυ εκανες το αντιθετο LOL
Θα τα πούμε μωρο ,
Με ξέρεις ,είμαι ανάποδη ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Εγω σου ειπα κρατα το δερματινο μπουφαν και πετα τα υπολοιπα και εσυ εκανες το αντιθετο LOL
Κι εγω αναποδα θα σε παρω......Με ξέρεις ,είμαι ανάποδη ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Θα τα πούμε μωρο ,φιλάκια παντού....
να ερθω να στις ξεβουλωσω?Όλες οι τρύπες...βουλωμένες...
![]()
.....να έρθεις τρέχοντας κουκλι μου...αχ αχ αχ...μας έλειψες πολυ...!!!!να ερθω να στις ξεβουλωσω?![]()
Ρε συ Odin εκανα ενα σχολιο στη σ1423 και δεν τοποθετηθηκες ??...total black σημερα το προγραμμα! Black & wild![]()
...μισο να δω, το εχασα!Ρε συ Odin εκανα ενα σχολιο στη σ1423 και δεν τοποθετηθηκες ??
....για την παρτουζα? Αυτο βλεπω μονο! Εγω δηλωσει οτι δν μου αρεσει να μοιραζομαι μηχανη κ γυναικα (συνηθως), γι αυτο κ δν θα συμμετεχω στο event που οργανωνεταιΡε συ Odin εκανα ενα σχολιο στη σ1423 και δεν τοποθετηθηκες ??
Ναι αυτο Λαθος καταλαβα μαλλον επειδη πιο παλια μετραγες τις σελιδες....για την παρτουζα? Αυτο βλεπω μονο! Εγω δηλωσει οτι δν μου αρεσει να μοιραζομαι μηχανη κ γυναικα (συνηθως), γι αυτο κ δν θα συμμετεχω στο event που οργανωνεται![]()
...ναι γτ περιμενα καποιο αλλο "δωρο" για τον εορτασμοΝαι αυτο Λαθος καταλαβα μαλλον επειδη πιο παλια μετραγες τις σελιδες
γαλακτομπουρεκο;...ναι γτ περιμενα καποιο αλλο "δωρο" για τον εορτασμο![]()
...σερβιριζομενο επανω σε δυο-τρεις πειρασμους (με το ξανθο μεσα εεεε!)γαλακτομπουρεκο;
φιλε μου...σερβιριζομενο επανω σε δυο-τρεις πειρασμους (με το ξανθο μεσα εεεε!)![]()
Πειρασμος μεγαλος !!!! αν και απεχω απο το αθλημα χρονια θα ηθελα καποια στιγμη να βρεθουμεΑγόρια μου όμορφα (εννοώ αυτά που μπαίνουν καλοπροαίρετα & όσα έχω δει φυσικά από κοντά),σήμερα έχω πολυ δουλίτσα, μέχρι αργά τελικά,διαθέσιμη αύριο πάλι μετά τις 12:00!
Φιλιακια και καλό υπόλοιπο να εχετε!
![]()
Οποτε θέλετε τηλ μου και θα χαρώ να βρεθούμε!!Πειρασμος μεγαλος !!!! αν και απεχω απο το αθλημα χρονια θα ηθελα καποια στιγμη να βρεθουμε
θα χαρω και εγω Τζο...και ενικο αλιμονοΟποτε θέλετε τηλ μου και θα χαρώ να βρεθούμε!!![]()
Εσυ τα μαυρα ρουχα δεν τα μετρας με το κομματι αλλα με τον τοννοΚαλο μας βράδυ..αύριο πάλι..
Οσο για τα ευτράπελα, τι να κάνουμε, στο πρόγραμμα κι αυτά..έχουμε χορτασει εδω μεσα από "αερολογίες "και "φιδεμπορες",δεν μας επηρεάζουν πλεον,εξαλλου έχω/έχουμε περάσει τις εξετάσεις με άριστα...
![]()
...γουσταρω μαύρα...λατρεύω black metal, αυτο θα φταίει!Εσυ τα μαυρα ρουχα δεν τα μετρας με το κομματι αλλα με τον τοννο
Υπέροχη...Καλο μας βράδυ..αύριο πάλι..
Οσο για τα ευτράπελα, τι να κάνουμε, στο πρόγραμμα κι αυτά..έχουμε χορτασει εδω μεσα από "αερολογίες "και "φιδεμπορες",δεν μας επηρεάζουν πλεον,εξαλλου έχω/έχουμε περάσει τις εξετάσεις με άριστα...
![]()