Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.465
Να είσαι καλά ..Πολύ σωστή σε βρίσκω
Να είσαι καλά ..Πολύ σωστή σε βρίσκω
Μονο κατι σεΝομιζω ομως οτι μια LV θα σου ταιριαζε
MMMMMMMMMM!!!!........ολοι εκει ητανε.....Μονο εμενα ειδες????αστα αυτα που Ξερεις.....Γύρισες ασωτε υιέ...
Σε πήρε το μάτι μου στ αλλα νήματα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Να σου κανω καλε, γιατι να μη σου κανω,Μονο κατι σε
MANOLO BLAHNIK
Τα LV είναι μπαναλ
Θα μου κάνεις μια τσαντουλα;!![]()
Ναι , και η πρωτη νυχτα του γαμου να γινει παρτουζα για 5,6 ?....εχω ηδη 5,6 συζύγους εδω ..ελα κι εσύ,ειμαι large κορίτσι,ολοι οι καλοί χωράνε!!
Πανέμορφη...
Εντάξει χύσιμο στοο λεπτό
Πολύ σωστή σε βρίσκω
Πύλες του παραδείσουΚαλησπέρα...
Με καυλες...
![]()
εσυ οσο πας κ ομορφαινειςOne more photo....
![]()
Με τετοιο ντυσιμο καβαλα και βολτα με μηχανη και μετα σκισιμο στα 4.One more photo....
![]()
ναι! τωρα φιλακια , οταν με πηρες απ τα μουτρα και με ξεφτυλισες χωρις λογο ημουν κακος !εσυ οσο πας κ ομορφαινεις![]()
και μενα ?Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά ,για τα όμορφα και καυλιαρικα που μου γράφετε αγόρια μου![]()
Υπήρχε λόγος...Και ξέρεις καλά όπως ξέρω κι εγώ(είχαν βγει υβριστικά πμ σου ως προς εμένα,τεσπα)αλλά πλέον δεν με προκαλείς αρνητικά αρα ποιος ο λόγος να το τραβήξω.. ;ναι! τωρα φιλακια , οταν με πηρες απ τα μουτρα και με ξεφτυλισες χωρις λογο ημουν κακος !![]()
![]()
και μενα ?![]()
![]()
![]()
εγω ουδεποτε σε εβρισα αλλα τελος παντων ουτε εγω ειμαι παιδακι και ξερω ποιος ειναι ο αλλος που μιλαωΥπήρχε λόγος...Και ξέρεις καλά όπως ξέρω κι εγώ(είχαν βγει υβριστικά ποστ σου ως προς εμένα,τεσπα)αλλά πλέον δεν με προκαλείς αρνητικά αρα ποιος ο λόγος να το τραβήξω.. ;
Αποδέχομαι τον θαυμασμό σου και σ ευχαριστώ,δεν είμαι 5χρονο να κρατάω μουτρα..