Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.585
- Πόντοι
- 29.667
Η βασίλισσα της πιπας!!!Φρεσκο υλικο...
Η βασίλισσα της πιπας!!!Φρεσκο υλικο...
Πες τα, γιατι οταν τα λεω εγω δε μ ακουνεΣτο έχω ξαναπεί ότι οι φωτογραφίες με ρούχα είναι πολύ πιο σεξυ!!!
Κοφινάτο βιδαριστόΦρεσκο υλικο...
Κάποιος τυχερός περνάει καλά!!!Τώρα τελείωσα...απο το πρωι...είχα ρεπο χθες και πέραν οτι έλειψα στ αγόρια μου,είχα και φουλ καυλες..
...Εντωμεταξύ σήμερα το κωλαράκι είχε την τιμητική του χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Χμ,ωραίο δείχνει το μαλλί μου εδω ,λαμπερό..
Αχ κι εγω μαζί τους!!!!Κάποιος τυχερός περνάει καλά!!!
Αμα παιρνεις ρεπο γινεσαι πολυ επικινδυνη. Με σπασμενα φρεναΑχ κι εγω μαζί τους!!!!
Ποτε δεν θα πετούσα χιλιάρικα σε τσαντες ...να εργαζομαι τόσο,για να τα πετάω ετσι;;Με τπτ,είμαι συνετή.Ωραια, ωραια χιλς, την τσάντα δεν καλοβλέπω, δε νομιζω να ναι απ αυτες τις ...πτωχικες του τριχιλιαρου
Εγώ τόση ώρα διάβαζα... τσόντες αντί για τσάντες... χαχαχαχαχαΠοτε δεν θα πετούσα χιλιάρικα σε τσαντες ...να εργαζομαι τόσο,για να τα πετάω ετσι;;Με τπτ,είμαι συνετή.
87€ έχει η τσάντα αυτή, μια χαρα ,δερματινη και σικατη!
Πως την πάτησες ετσι ρε φιλε,Εγώ τόση ώρα διάβαζα... τσόντες αντί για τσάντες... χαχαχαχαχα
Dive in στην απίθανη Joanna. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από ότι έχει αναφερθεί ήδη.
Φοβερή εμφάνιση!!!!Καλημερουδια!!
Ωραίοι βγήκαμε αγορι ε;;;Κι εγώ πέρασα υπέροχα ,μ έναν άνδρα καυλιαρη και γλυκύτατο!!Dive in στην απίθανη Joanna. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από ότι έχει αναφερθεί ήδη.
Πέρασα υπέροχα με μια κοπέλα με ένα υπέροχο σώμα και μια υπέροχη διάθεση.
Thanks Joanna. Και εις άλλα με υγεία να ξαναβρεθούμε
Μια μεγαλη καλημέρα ΤζοαναΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Ευχαριστω πολυ όσους έχω βρεθεί μεχρι τώρα που γράφουν 2 όμορφα λόγια για μένα,όλες τις κριτικές σας τις έχω αναρτήσει στο προφίλ μου για να μην χαθούν !
Παω να ετοιμαστώ για δουλίτσα,Φιλάκια!
Εκτός από καυλιαρα είσαι και οικονόμος,δεν θα πέφτει ο οικογενειακός μας προϋπολογισμός έξω!!!Ποτε δεν θα πετούσα χιλιάρικα σε τσαντες ...να εργαζομαι τόσο,για να τα πετάω ετσι;;Με τπτ,είμαι συνετή.
87€ έχει η τσάντα αυτή, μια χαρα ,δερματινη και σικατη!
Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια ρε μωρο!!Εκτός από καυλιαρα είσαι και οικονόμος,δεν θα πέφτει ο οικογενειακός μας προϋπολογισμός έξω!!!
Συμφωνούμε απόλυτα.Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια ρε μωρο!!