kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Την παραμελήσαμε σήμερα τη jo γιατι εχουμε πλούσιο αστυνομικο δελτιο, δυστυχως.
....Αν δεν μπαίνω εγώ πως θα κινηθεί το νημα ρε συ;!..περαν τούτου δουλεύω φουλ, δεν υπάρχει χρόνος ν αράζω συνέχεια..ζηλευω φυσικά αυτούς που κάθονται με τις ώρες εδώ μέσα, έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο μάλλονΤην παραμελήσαμε σήμερα τη jo γιατι εχουμε πλούσιο αστυνομικο
Καλώς τον ..που μου χάθηκες εσυ;!!καλησπεραααααααααα
Υπαρχουν δουλειες γλυκιά μου που αφήνουν χρονο ελευθερο για οτι θελει ο καθενας.....Αν δεν μπαίνω εγώ πως θα κινηθεί το νημα ρε συ;!..περαν τούτου δουλεύω φουλ, δεν υπάρχει χρόνος ν αράζω συνέχεια εδω..ζηλευω φυσικά αυτούς που κάθονται με τις ώρες εδώ μέσα, έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο μάλλον
*Καλα,αν είναι να με παραμελεις για τον Μητσοτάκη παω πάσο ,είναι καυλιαρης Γκόμενος
σπιτι δουλεια τα κλασσικαΚαλώς τον ..που μου χάθηκες εσυ;!!
Οσο και να στις βουλωσουν δε ξεκαυλωνεις με τιποτα εσυ.Όλες οι τρύπες...βουλωμένες...
.....δεν υπάρχει γιατρειάΟσο και να στις βουλωσουν δε ξεκαυλωνεις με τιποτα εσυ.
Αγγλιδα η Σκωτσεζα εισαι τελικα ?Ποτε δεν θα πετούσα χιλιάρικα σε τσαντες ...να εργαζομαι τόσο,για να τα πετάω ετσι;;Με τπτ,είμαι συνετή.
87€ έχει η τσάντα αυτή, μια χαρα ,δερματινη και σικατη!
....προσγειωμένη & χορτασμενη ώστε να μην προκαλούμαι απο την εφημερη χλιδα..Αγγλιδα η Σκωτσεζα εισαι τελικα ?
Την Καλησπερα και απο εμας.....ωπα....ωπα..!!!!!....εδω υπαρχει ενας Ερωτας Μεγαλος.....2 σταγονες ξύδι και μισό λεμόνι..
Παω να βγάλω τις άδειες γαμου μας,ταιριάζουμε απόλυτα!!
Αυτο ηθελα να ακουσω Παραδιδω το μηχανακι του ντιλιβερι στην επομενη βαρδια και ερχομαι να παντρευτουμε....προσγειωμένη & χορτασμενη ώστε να μην προκαλούμαι απο την εφημερη χλιδα..
Ναι....Ναι....αλλο που δεν ηθελες!!!!!Θα μείνω χωρίς κωλαρακι ...θα με ξεκωλιασουν χαχαχαχα!!!
Το παίζω λίγο ζόρικη...αλλά το δίνω πάντα & χωρίς να το ζητάνε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Ναι....Ναι....αλλο που δεν ηθελες!!!!!
....εχω ηδη 5,6 συζύγους εδω ..ελα κι εσύ,ειμαι large κορίτσι,ολοι οι καλοί χωράνε!!Αυτο ηθελα να ακουσω Παραδιδω το μηχανακι του ντιλιβερι στην επομενη βαρδια και ερχομαι να παντρευτουμε
Αγαπητη Νηματοθετη....μην παιζεις με την φωτια........εχω ηδη 5,6 συζύγους εδω ..ελα κι εσύ,ειμαι large κορίτσι,ολοι οι καλοί χωράνε!!
Γύρισες ασωτε υιέ...Αγαπητη Νηματοθετη....μην παιζεις με την φωτια....
Νομιζω ομως οτι μια LV θα σου ταιριαζε....προσγειωμένη & χορτασμενη ώστε να μην προκαλούμαι απο την εφημερη χλιδα..