nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.567
- Πόντοι
- 456
Να βγαινεις απο τη τουαλετα πρωι πρωι και να βλεπεις αυτη τη κωλαρα στημενη και να σου λεει πηδαμε...Καλημερουδια με καυλες...
Καυλοκαλημερες!!!
Να βγαινεις απο τη τουαλετα πρωι πρωι και να βλεπεις αυτη τη κωλαρα στημενη και να σου λεει πηδαμε...Καλημερουδια με καυλες...
Το καλυτερο στησιμο ever..!!!Καλημερουδια με καυλες...
Βλεπω και ξαναβλεπω την φωτογραφια σου μαναρι μου και με πιανει παροξυσμος..!!Καλημερουδια!!!
κουκλι μου εσύ!Βλεπω και ξαναβλεπω την φωτογραφια σου μαναρι μου και με πιανει παροξυσμος..!!
Τι πλασμα εισαι κοριτσαρα μου..!!
Την καλημερα μου μωρο μου και να μου προσεχεις..
ΠαράδεισοςΝα ξεκινάς γλείψιμο από κάτω προς τα πάνω και ξανάμανα
Γλύψιμο και πουτσα ασταμάτητη μιλφαραΚαλημερουδια!
Πάρα πολύ σέξι φωτόΚαλημερουδια!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!Πάρα πολύ σέξι φωτό
Μονο εγω δε σχολίασα τη φώτοΕυχαριστώ πολύ!!!!!!
Ερχομαι με τα φιλαρακιαΕλα ντε, που σ αρεσω ντυμένη!!
Ντυμένη γυμνή παντα ορεξάτηΕλα ντε, που σ αρεσω ντυμένη!!
Άλλος ρουφιάνος απο κει, είχα τον flash που μ εδωσε κανονικά στ αλλο νημα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Περαστικά, κικ μποξιγκ ειπες κανεις;
Ευχαριστώ μωράκι!Περαστικά κοπελαρα μας!!!!!
Γλύψιμο και πουτσα ασταμάτητη μιλφαρα
Ετσι ,κάθε μέρα όλη μέρα!!Ντυμένη γυμνή παντα ορεξάτη
Τι κωλαρα είναι αυτή θεέ μ !! Καλά τι να πω για τα τατουάζ..ακόμα μεγαλύτερη καύλαΕχω μέρες λόγω δουλειάς να βαλω τσοντα...τωρα που είμαι χαλαρη όμως..
...να σαι καλά αγορι!!!Τι κωλαρα είναι αυτή θεέ μ !! Καλά τι να πω για τα τατουάζ..ακόμα μεγαλύτερη καύλα
Μηπως πρεπει να το δεις λιγο πιο καλα το θεμα αυτο και να μην δουλεψεις αυριο βρε αγαπη..?Σήμερα ρεπαρο..περαν ότι φόρτωσα τις προηγούμενες μέρες και θέλω ξεκούραση, Παρασκευή χτύπησα αρκετα το ματι στην προπόνηση, έκανα ραντεβού μέχρι και χθες προσεχτικά φυσικά, αλλά βλέπω ότι μ ενοχλεί ακόμη
Διαθέσιμη αύριο 12 και μετά ως συνήθως!
Οχι είμαι κομπλέ, ισιωσε σχεδόν,ξεπρηστικε ,απλα ήθελα και λίγο αποχή..ΦΟΡΤΩΜΈΝΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ είχα ,φουλ στα ραντεβου, ενδιάμεσες προπόνησεις,οκ λογικο να κουραστω..Μηπως πρεπει να το δεις λιγο πιο καλα το θεμα αυτο και να μην δουλεψεις αυριο βρε αγαπη..?