geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
θα κλεισουμε παρα τις πορνοκαριερες μας δηλαδη;....σ αφήνω να πηδάς τώρα ,γιατί στο τέλος της καριέρας σου στη Τζο θ αράξεις...καυλιαρη..
θα κλεισουμε παρα τις πορνοκαριερες μας δηλαδη;....σ αφήνω να πηδάς τώρα ,γιατί στο τέλος της καριέρας σου στη Τζο θ αράξεις...καυλιαρη..
Άλλο που δεν θεςΒρε βρε τ αγοράκια μου. Μαζεύτηκαν...αχ να καυλαντισω λίγο .μαζί σας, γιατί αύριο δύσκολο να κάτσω τόσο μέσα...
Τι να κάνω αφού είμαι μες στις καυλες συνέχεια..να τώρα σας γράφω, είστε όλοι μαζί και σκέφτομαι να σας παίρνω όλους ...!Άλλο που δεν θες
...μάλλον ναι ...θα κλεισουμε παρα τις πορνοκαριερες μας δηλαδη;
οταν οι επαγγελματιες αγαπουν...μάλλον ναι ...
Πες του που ειμαι να χαλαρώσειΕίσαι κουτσομπολης όλα θες να τα μαθαίνεις...Θα σε μαλώσω..γλυκούλι μου..
Τέτοια λες....Τι να κάνω αφού είμαι μες στις καυλες συνέχεια..να τώρα σας γράφω, είστε όλοι μαζί και σκέφτομαι να σας παίρνω όλους ...!
Βυζάκια μου!!!Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
...ωρε φιλος, τι κακο σε βρηκε?!?!!?Λιανοκλάδι Φθιώτιδας τύπε
Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
Απιστευτη.. Κουκλαρα μου εσυ..!!Morning....
Απανωτα τα εγκεφαλικα..Τι ζέστη σήμερα ρε σεις, ανυπόφορη .. ειχα δουλειές εδώ εργατικές, έκανα και ραντεβού με δικούς μου, καθότι προγραμματισμένα, είμαι τώρα οφ..Έχω λιώσει..
Η αριστοκρατικοτητα που λεγαμε, βγαινει στην επιφανεια.. my lady..!!Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
Αγάπη μου εσύ..Η αριστοκρατικοτητα που λεγαμε, βγαινει στην επιφανεια.. my lady..!!
Η φάση με το στριγκακι είναι
Κάπως έτσι χαχαχαχα!!!!Η φάση με το στριγκακι είναι
"κάνετε λίγο στην άκρη γιατί θέλω να βάλω ΟΛΟ το κεφάλι μου εκεί μέσα;;;"
Μου είπε όχι η Τζό....ωρε φιλος, τι κακο σε βρηκε?!?!!?