Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.118
Μμμμ...Οφείλω να πω τις προάλλες που βρεθηκαμε πάλι,ότι η γοητεία σου έχει ανέβει σ άλλο level,mister....Κουκλί εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά!
Μμμμ...Οφείλω να πω τις προάλλες που βρεθηκαμε πάλι,ότι η γοητεία σου έχει ανέβει σ άλλο level,mister....Κουκλί εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά!
Λες δηλαδη οτι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος..Εσύ μου έχεις αδυναμια....όπως και εγώ φυσικά σου έχω .. αρα βλέπει ο ένας τον άλλον.. κουκλί!!
Λες δηλαδη οτι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος..
Ισως ναι, κυριως γιατι γνωριζω ποσο ομορφη εισαι και εσωτερικα εκτος απο εξωτερικα..
ΠαστίτσιοΤι έχει το μενού σήμερα;
Έτσι έτσι!!!!Το κωλαράκι της Jo ψημένο στόν ήλιο καί μουνάκι καυλωμένο.....Τι θά πάρει ο κύριος?
Καλημερα κουκλαρα μου υπεροχη..!!Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!
Καλημέρα και καλή Κυριακή στην όμορφη γυναικάρα.!!!!Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!
Καλημερα κουκλαρα μου υπεροχη..!!
Καλημέρα μωρό !!Καλημέρα και καλή Κυριακή στην όμορφη γυναικάρα.!!!!
....εεε ναι, σε δ'λια να βρισκομαστε!Πάω να κάνω τις δουλίτσες μου και θα τα πούμε αργότερα με κανένα βιντεάκι τσοντα!
Απο λαδερά τι έχετε;Το κωλαράκι της Jo ψημένο στόν ήλιο καί μουνάκι καυλωμένο.....Τι θά πάρει ο κύριος?
Κερνάω τις μπύρεςΡε συ,έχω βάλει τις όμορφες τσόντες μου και μπαίνεις σφήνα εσύ και ζητάς το μενού...;!Και χρέη ταβέρνας το νήμα!
Όχι,μαζεύω τις τσαπατσουλιες των εργατών που είχα σπίτι χθες. Τ απόγευμα έχω και 2 κυρίους δικούς μου αν κ Κυριακές ρεπαρο,δεν μπορούν άλλη μέρα...που και που χρειάζονται οι υπερβάσεις ,ειδικά όταν είναι και ο πελάτης σταθερός/άψογος.Εσυ jo πηγες πουθενα σήμερα;
Κανεις ανακαίνιση στο σπίτι;Όχι,μαζεύω τις τσαπατσουλιες των εργατών που είχα σπίτι χθες. Τ απόγευμα έχω και 2 κυρίους δικούς μου αν κ Κυριακές ρεπαρο,δεν μπορούν άλλη μέρα...που και που χρειάζονται οι υπερβάσεις ,ειδικά όταν είναι και ο πελάτης σταθερός/άψογος.
ΜερεμέτιαΚανεις ανακαίνιση στο σπίτι;