kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Θα λείψεις 17 δευτερόλεπτα;Υλικό ,μέχρι να ξαναμπώ..
Θα λείψεις 17 δευτερόλεπτα;Υλικό ,μέχρι να ξαναμπώ..
Σταμάτα βρε λυσσαξες σήμερα να μπαίνεις σφήνα ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Κεφακια βλέπω,πάντα έτσι!!Θα λείψεις 17 δευτερόλεπτα;
Δε μπαινω σφήνα. Κανονικα μπαίνωΣταμάτα βρε λυσσαξες σήμερα να μπαίνεις σφήνα ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Κεφακια βλέπω,πάντα έτσι!!
Την Καλησπερα και απο εμας......Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
................
Μερεμέτια
Γεια σου μπέμπη τρελοκομείο!!!να υποθεσουμε...σε κατι τετοια....
Ερολ Φλυν ή Κλαρκ Γκέϊμπλ................
Καλο απογευμα Φιλε Kontolagn......Κλαρκ.....Ερολ Φλυν ή Κλαρκ Γκέϊμπλ
...........Γεια σου μπέμπη τρελοκομείο!!!
Fool spoon moon......λένε στο χωριό μου.....γκαυλα γενικώς και ανυπερθέτως....Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!
Fool spoon moon......λένε στο χωριό μου.....γκαυλα γενικώς και ανυπερθέτως....
Πρεπει να προσπαθησεις, ακομα και ο θεος την εβδομη μερα ξεκουραστηκεΜ αρέσει που θα έπαιρνα ρεπό και θα έκανα μόνο τα 2 προγραμματισμένα χαχαχαχα!!!
Πρέπει όμως να τηρήσω ρε γμτ Το ΌΧΙ εργασία τις Κυριακές και να μην ξεσηκώνομαι για πουτσες παλι
Πρέπει γιατί εγώ έχω και άλλη εργασία μες στη βδομάδα, αλλά αν πάρει κάποιος και θέλει πολύ να με δει μέρες και δεν βρίσκει ραντεβού, δύσκολα να πω Όχι.. και δεν είναι όλα χρήματα μωρέ, εννοώ δεν με νοιάζει να το κάνω συνέχεια γιατί πρέπει να μαζεύω σώνει και καλά, είναι και ο παράγοντας άνθρωπος,αν είναι ευγενικός ο άλλος πως ν αρνηθώ;Πρεπει να προσπαθησεις, ακομα και ο θεος την εβδομη μερα ξεκουραστηκε
Πλησιαζουν και οι διακοπέςΠρέπει γιατί εγώ έχω και άλλη εργασία μες στη βδομάδα, αλλά αν πάρει κάποιος και θέλει πολύ να με δει μέρες και δεν βρίσκει ραντεβού, δύσκολα να πω Όχι.. και δεν είναι όλα χρήματα μωρέ, εννοώ δεν με νοιάζει να το κάνω συνέχεια γιατί πρέπει να μαζεύω σώνει και καλά, είναι και ο παράγοντας άνθρωπος,αν είναι ευγενικός ο άλλος πως ν αρνηθώ;
Καταλαβες πως το θετω...
Ναι..και είναι απαραίτητες ..Πλησιαζουν και οι διακοπές
Δικός μας και εσύ...σκετος Orgasmatron!!!!Το ξανθό με Motorhead?? Πάει χάνομαιιι