Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.725
Γιατί, εσύ έχεις πει μια καλή κουβέντα;Πχ,τι όμορφη που είσαι σήμερα Τζο.. με τα ξανθα μαλλάκια σου.. χωρίς χημικάΕμενα μια καλη κουβεντα δε μου λες, ολο με μαλώνεις
Γιατί, εσύ έχεις πει μια καλή κουβέντα;Πχ,τι όμορφη που είσαι σήμερα Τζο.. με τα ξανθα μαλλάκια σου.. χωρίς χημικάΕμενα μια καλη κουβεντα δε μου λες, ολο με μαλώνεις
.....Τρελανε μας μεσημεριατικα!!!
Δεν κανω κοπλιμέντα σε γυναίκες.Γιατί, εσύ έχεις πει μια καλή κουβέντα;Πχ,τι όμορφη που είσαι σήμερα Τζο.. με τα ξανθα μαλλάκια σου.. χωρίς χημικά
Σε άντρες μονο;Δεν κανω κοπλιμέντα σε γυναίκες.
ασε μας ρε jo, και κανει και ζέστη.Σε άντρες μονο;
Παράξενος σαν τους γέρους του μαπετ σοου είσαι ρε χαχαχαχχαασε μας ρε jo, και κανει και ζέστη.
αφου σου κανω like στις ντυμενες φώτο σου.
τι αλλο να κάμω;
Εχει πυροσβεστήρα το δωμάτιο;
Όχι...αν έρθεις εσύ όμως θα σου έχω 2..να σβήσει την καψα μας...Εχει πυροσβεστήρα το δωμάτιο;
Tην Καλησπερα και απο εμας........Μ αρέσει που θα έπαιρνα ρεπό και θα έκανα μόνο τα 2 προγραμματισμένα χαχαχαχα!!!
Πρέπει όμως να τηρήσω ρε γμτ Το ΌΧΙ εργασία τις Κυριακές και να μην ξεσηκώνομαι για πουτσες παλι
Σάμπως είχα και ποτέ κόμπλεξ;;!!ούτε στα νιάτα μου..!Τζοάννα the best.....!! Full ακομπλεξάριστη..........!! Όταν έρθω Αθήνα θα σου τηλεφωνήσω........!! Ως τότε δώσε πόνο με τις φωτο σου..............!!
Το θέμα είναι ότι έχω γίνει αχόρταγη και δεν μαζεύομαι χαχαχαχα!!Tην Καλησπερα και απο εμας........
Ε τότε ερχομαιΌχι...αν έρθεις εσύ όμως θα σου έχω 2..να σβήσει την καψα μας...
Παράξενος σαν τους γέρους του μαπετ σοου είσαι ρε χαχαχαχχα
...................Αργοπορημένες Καλημέρες....
Τι ειπατε ρε παλι για μενα? Αφηστε με ησυχοΠαράξενος σαν τους γέρους του μαπετ σοου είσαι ρε χαχαχαχχα
0,60 το ποστ μου δίνει η αθηναϊκη ζυθοποιια@kontolagnos Ένα από τα ραντεβού μου σήμερα, νεαρός, κάτι λέγαμε, και μου αναφέρει εσένα ότι έχεις πλάκα μες στο νήμα...ατραξιόν χαχαχαχαχαχα!!
Ο Σαλέας εσκισε πτυχια μετα τη jo...................