Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Τρέχω τώρα γιατί έχω κι άλλο ραντεβού θα τα πούμε μετά πάλι, προσοχή και υπομονή με τη ζέστη αγόρια!!!
Και μεις πάμε στις φωτιέςΤρέχω τώρα γιατί έχω κι άλλο ραντεβού θα τα πούμε μετά πάλι, προσοχή και υπομονή με τη ζέστη αγόρια!!!
...τυπε, λιγα σου δινει! Αυτη η μαλακια οχι μονο δεν πινεται, ουτε καν βλεπεται!!!0,60 το ποστ μου δίνει η αθηναϊκη ζυθοποιια
Εγώ δεν πίνω μπύρες αρα δεν έχω άποψη.. τελικά είμαι ξενέρωτη γκόμενά, ούτε πίνω ούτε καπνίζω, μόνο σεξ κάνω......τυπε, λιγα σου δινει! Αυτη η μαλακια οχι μονο δεν πινεται, ουτε καν βλεπεται!!!
Καπνίζεις πίπαΕγώ δεν πίνω μπύρες αρα δεν έχω άποψη.. τελικά είμαι ξενέρωτη γκόμενά, ούτε πίνω ούτε καπνίζω, μόνο σεξ κάνω...
Λειτούργημα το λένεΕγώ δεν πίνω μπύρες αρα δεν έχω άποψη.. τελικά είμαι ξενέρωτη γκόμενά, ούτε πίνω ούτε καπνίζω, μόνο σεξ κάνω...
Πολλές πίπες.....Καπνίζεις πίπα
Δεν εχουμε παράπονοΚάποιες φωτο και πάω για ξεκούραση.. τελικά όπως και να είμαι ,όση κούραση και να έχω, χωρίς υλικό και μπλα μπλα,δεν σας αφήνω..
...κι εσύ για να μην έχεις παράπονο ότι μόνο τους άλλους χαϊδεύω.. ορίστε....Δεν εχουμε παράπονο
Αφου με ειπες γκέι σημερα, τι αλλο να περιμενω πια...κι εσύ για να μην έχεις παράπονο ότι μόνο τους άλλους χαϊδεύω.. ορίστε....
Βρε ....όνειρα βλέπεις ,που σε είπα γκέι;;!!Θα σε ξε-αγαπήσω πάλι.. πρόσεχε!!Αφου με ειπες γκέι σημερα, τι αλλο να περιμενω πια
Αυτό είναι σωστό!!!Κάποιες φωτο και πάω για ξεκούραση.. τελικά όπως και να είμαι ,όση κούραση και να έχω, χωρίς υλικό και μπλα μπλα,δεν σας αφήνω..
Δεν κάνεις όσα πρέπειΕγώ δεν πίνω μπύρες αρα δεν έχω άποψη.. τελικά είμαι ξενέρωτη γκόμενά, ούτε πίνω ούτε καπνίζω, μόνο σεξ κάνω...
Καλημέρα μωρό!!!Δεν κάνεις όσα πρέπει
Κ όσο πρέπει τα κάνεις τέλεια
Καλημέραα μπέμπα
...συντηρώ την καυλα μας....Αυτό είναι σωστό!!!
Δεν μας αφήνεις πότε...
Αγόρι μου καυλιαρικο εσύ...!δεν ησυχάζεις εδώ μέσα...μια καλημέρα μπήκα να πω στη μιλφάρα της καρδιάς μας με πριαπισμό φεύγω...
Καλημέρα και από εμένα!