Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.629
- Πόντοι
- 29.667
Η βασίλισσα της πιπας!!!
Η βασίλισσα της πιπας!!!
Δεν σου χαλάω χατήρι.. ορίστε..δώρο..Η βασίλισσα της πιπας!!!
Το ξέρω ότι δεν χαλάς χατίρια καυλα μου!!!Δεν σου χαλάω χατήρι.. ορίστε..δώρο..
Καλησπερα joΝα σας πω μια καλησπέρα κι ας μην δουλεύω σήμερα!
Καλησπερα jo
Εχει λαϊκή τη Πέμπτη ή την εκοψαν?Καληνύχτα μας..καλή ξεκούραση σε μένα, αύριο.. Τα λέμε Πέμπτη πάλι!
Έχει,κανονικά νομίζω αλλά με την ζέστη σάμπως θα πάνε πολλοί...Εχει λαϊκή τη Πέμπτη ή την εκοψαν?
Καλησπέρα!!!Να σας πω μια καλησπέρα κι ας μην δουλεύω σήμερα!
Καλώς τ αγόρι μου..Καλησπέρα!!!
Καλώς σε βρήκα γυναικάρα μου!!!Καλώς τ αγόρι μου..
Ρεπό σήμερα και χαλαρώνω...Εσύ πως είσαι με την ζεστη;;;Καλώς σε βρήκα γυναικάρα μου!!!
Πως είσαι;;;
Κάτω από το κλιματιστικό... και πάνω από έναν υπολογιστή, λόγω δουλειάς. Ευτυχώς που μπορώ και ξεκλεβω λίγο χρόνο και μπαίνω εδώ και χαλαρώνω λιγάκι!!!Ρεπό σήμερα και χαλαρώνω...Εσύ πως είσαι με την ζεστη;;;
Όχι μωρό,ήθελα να λιώσω σήμερα στην χαλάρωση, τις προηγούμενες μέρες φόρτωσα πολύ σε ραντεβού/δουλειά, θα βγω το βραδάκι όμως βόλταΚάτω από το κλιματιστικό... και πάνω από έναν υπολογιστή, λόγω δουλειάς. Ευτυχώς που μπορώ και ξεκλεβω λίγο χρόνο και μπαίνω εδώ και χαλαρώνω λιγάκι!!!
Εσύ πήγες για μπανακι;;;
ποιος σε μελανιασε να του φαω το αυτιΘέλω να ζητήσω μια χάρη από τ αγόρια που συναντώ,αν και είμαι σ όλα δεκτική,υπομονετική και από υπηρεσίες φουλ ,παρακαλώ Όχι πλεον δάχτυλα ,διότι πονάω με κάποιους λόγω υπερβολικης πίεσης που ασκούν, όπως και όχι μελανιές πάνω μου.. κατά λάθος το κάνετε σίγουρα, δεν το συζητώ ,πάνω στην καυλα, αλλά δεν μπορώ να πονάω η να έχω μελανιές ,δεν είναι σωστό και για την κοινωνική μου ζωη...λίγο προσοχή θα ήθελα,τπτ άλλο...Φιλιά, γλύψιμο παντού,αναλ, σεξ δυνατό, πιπα,γουστάρω με τρέλα...!
Θέλω να ειμαι στα πάντα ξεκάθαρη απέναντι σας ..
Το πόσο προκλητικήείσαι έτσι, δεν λέγεται!!!!Δεν απαντώ σε τηλ/μηνύματα σήμερα γιατι ρεπαρο,συνήθως Κυριακές δεν δουλεύω αλλά χθες δούλεψα, αρα σήμερα όχι ,αύριο πάλι να μαστε καλά θα γ@μηθουμε με τρέλα!!!