nikosioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2021
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη όμορφη jo.Την Καλημέρα μου και τρέχω για δουλειά, φουλ η μερα σήμερα!!!
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη όμορφη jo.Την Καλημέρα μου και τρέχω για δουλειά, φουλ η μερα σήμερα!!!
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη όμορφη jo.
Joanna ,μην ζηλεύεις....και με εμένα επίσης δεν συμφωνεί σε πολλά .Δεν κανω κοπλιμέντα σε γυναίκες.
Επειδή έχω δοκιμάσει αρκετές Ασιατικές κουζίνες, δεν μου άρεσαν καθόλου!!!...καλα μην εισαι κ απολυτος! Και εγω με μισο ματι την εβλεπα αλλα "ασιατικη" κουζινα εχει πολυ μεγαλο ευρος, εξαρταται ποιας χωρας-κουλτουρας ειναι. Εγω εχω πεσει σε κινεζο που εφτιαχνε "παπαδες" το ενα καλυτερο απο το αλλο κ κοντα στα γουστα μου!
Πάντα ευγενικός ,πάντα τρυφερός...εμ,το έχω δηλώσει ,τα επιτυχημένα ραντεβού χρειάζονται 2,και εσύ είσαι άψογος παρτενέρ !!Καλησπερα σε ολους..!!
Αλλη μια επισκεψη πραγματοποιηθηκε σημερα στον παντα φιλοξενο χωρο της Jo, η οποια ειναι καιρος πια να πω, οτι αποτελει αυτο το οποιο λεγεται πολυ ευστοχα εδω στο site, "στανταρακι" μου..!!
Και αυτο, γιατι "στανταρακι" ειναι και οι υψηλου επιπεδου υπηρεσιες που προσφερει η ιδια, παντα δροσερη και ερωτικη, παντα με καλη διαθεση και χιουμορ, εξυπνη και παιχνιδιαρα, μεθοδικη και απολυτα κυριαρχικη στο sex, με παθος στο maximum..!!
Παντα ικανη και διαθεσιμη να φροντισει τον πελατη της, ωστε να νιωσει απολυτα χαλαρος, αφηνοντας την βοη της καθημερινοτητας εξω απο την πορτα της..
Ποτε δεν εχω φυγει απο τον χωρο της χωρις να εχω την ανυπομονησια για την επομενη φορα, καθως και την γλυκια αναμνηση του δυνατου κορμιου της να με συντροφευει για το υπολοιπο της ημερας..
Σε ευχαριστω πολυ κουκλαρα μου, εισαι μια οαση..!!
Οχι σε πολλά, σε δυο τριαJoanna ,μην ζηλεύεις....και με εμένα επίσης δεν συμφωνεί σε πολλά .
Το σούσι άσχημο είναι;Επειδή έχω δοκιμάσει αρκετές Ασιατικές κουζίνες, δεν μου άρεσαν καθόλου!!!
Kαλο απογευμα και απο εμας.....τα πιατα στο εστιατοριο ειναι ¨'γκουρμε"???Μια καλή μου φίλη άνοιξε εστιατόριο ,θα πάω να την τιμήσω!
Μου έφτιαξες διάθεση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Θεός!!!!Kαλο απογευμα και απο εμας.....τα πιατα στο εστιατοριο ειναι ¨'γκουρμε"???
Στο μάγουλο;Πάντα ευγενικός ,πάντα τρυφερός...εμ,το έχω δηλώσει ,τα επιτυχημένα ραντεβού χρειάζονται 2,και εσύ είσαι άψογος παρτενέρ !!
Μέχρι την άλλη μας φορά αγαπημένε μου, σε φιλώ...εκεί που σ αρέσει περισσότερο....!
Που καλέ, στο ημιθωράκιο;Χαμηλότερα....
....καλα το σουσι ΔΕΝ ειναι φαγητο! Μας πηρε εκατομμυρια χρονια εξελιξης και την ανακαλυψη της φωτιας να φτασουμε εδω, δεν θα ξαναγυρισουμε πισω να τα τρωμε ωμα και αψητα!!!!Το σούσι άσχημο είναι;
Η είναι άσχημη η πάπια με μπαμπού;
Εμένα ρε μωρο μου αρέσουν τα ωμά........καλα το σουσι ΔΕΝ ειναι φαγητο! Μας πηρε εκατομμυρια χρονια εξελιξης και την ανακαλυψη της φωτιας να φτασουμε εδω, δεν θα ξαναγυρισουμε πισω να τα τρωμε ωμα και αψητα!!!!
Στο πουλάκι του ...Που καλέ, στο ημιθωράκιο;
...μιλαμε για ψαρια?!?!?Εμένα ρε μωρο μου αρέσουν τα ωμά....
Ass rimming να πέσει το σάιτ ...Να σας δω λίγο τωρα που χαλάρωσα ...λοιπόν χονδρικά πρέπει να έχω 287 κριτικές ...στις 300 είπα δώρο, αλλά δεν ξέρω τι...Ρίξτε ιδέα..Όχι παρτουζα πάλι,αυτή είναι στις 1.300 σελίδες