Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Στα υπ'όψιν!!!Όλες τις επιθυμίες σας σιγά σιγά τις πραγματοποιώ ....Ass rimming να πέσει το σάιτ ...
Στα υπ'όψιν!!!Όλες τις επιθυμίες σας σιγά σιγά τις πραγματοποιώ ....Ass rimming να πέσει το σάιτ ...
Μην το βλέπεις έτσι...όπως οι Γιαπωνέζοι δεν μπορούν να φάνε κάθε μέρα πιτογυρο έτσι και εμείς δεν χρειάζεται να τρώμε συχνά σούσι...πιο πολύ είναι μια εμπειρία ζωής αυτό.....καλα το σουσι ΔΕΝ ειναι φαγητο! Μας πηρε εκατομμυρια χρονια εξελιξης και την ανακαλυψη της φωτιας να φτασουμε εδω, δεν θα ξαναγυρισουμε πισω να τα τρωμε ωμα και αψητα!!!!
...δν ξερω, αρνειται το μυαλο μου να το δεχθει ισως!Μην το βλέπεις έτσι...όπως οι Γιαπωνέζοι δεν μπορούν να φάνε κάθε μέρα πιτογυρο έτσι και εμείς δεν χρειάζεται να τρώμε συχνά σούσι...πιο πολύ είναι μια εμπειρία ζωής αυτό.
Ολο αυτο επειδη δε σου αρεσει το σούσι;.....καλα το σουσι ΔΕΝ ειναι φαγητο! Μας πηρε εκατομμυρια χρονια εξελιξης και την ανακαλυψη της φωτιας να φτασουμε εδω, δεν θα ξαναγυρισουμε πισω να τα τρωμε ωμα και αψητα!!!!
...ειναι σοβαρο λες, να το κοιταξω?Ολο αυτο επειδη δε σου αρεσει το σούσι;.
Aλλο εμπειρία ζωής άλλο κτηνωδία...οι πιο πολλοί στην Ευρώπη με αιματακι τα τρώνε ιδίως όσο πιο Βόρεια πάμε....δν ξερω, αρνειται το μυαλο μου να το δεχθει ισως!
Ετσι το 'χω κ με τους μαλακες Γαλλους με το αιμα μεσα στο ψημενο κρεας!
Ναι. Σε Γιαπωνεζο ψυχολόγο...ειναι σοβαρο λες, να το κοιταξω?
...για καποιους κτηνωδια ειναι και η βρωση ωμου ψαριου!Aλλο εμπειρία ζωής άλλο κτηνωδία...οι πιο πολλοί στην Ευρώπη με αιματακι τα τρώνε ιδίως όσο πιο Βόρεια πάμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια γκόμενα πάντως θα μουσκεψει με το σούσι...με το σουβλάκι απλά ΟΧΙ!
...για να αλλαξουμε κ λιγο ρεπερτοριο, πιπα-κωλο-εμπλοκη μας πας εδω μεσαΡε σεις china wok time το κάνατε εδώ!!!χαχαχαχα!!!
Αν την πείσεις με σουβλάκια αντί για σούσι μέλλον θα είναι απλώς πειναλα......για καποιους κτηνωδια ειναι και η βρωση ωμου ψαριου!
Το φαγητο ειναι απολαυση, αμα ειναι να μουσκεψει η γκομενα κ να ξερασω εγω, αστο! Ας μουσκεψει αλλιως, κατι θα βρω
Επίπεδο ΠΑΝΤΟΥ!Ρε σεις china wok time το κάνατε εδώ!!!χαχαχαχα!!!
...εννοουσα αλλο τροπο, εκτος του φαγητουΑν την πείσεις με σουβλάκια αντί για σούσι μέλλον θα είναι απλώς πειναλα...
Είδες μωρό μου,το έχω πει ότι χάνομαι στο μπου,πρέπει να τα μαζέψω να πάω στο buckingham,εκεί είναι η θέση μου!!Αν την πείσεις με σουβλάκια αντί για σούσι μέλλον θα είναι απλώς πειναλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίπεδο ΠΑΝΤΟΥ!
8 άτομα ψάχνουν βίζιτα για παρτούζες σε τσονταδικο μπες μέσα και δώσε προσφωρεςΡε σεις china wok time το κάνατε εδώ!!!χαχαχαχα!!!
Εσύ πας σε τσονταδικα, όχι εγώ, αρα δώσε προσφορα,μπορεί να περάσεις σούπερ και να κερδίσεις...8 άτομα ψάχνουν βίζιτα για παρτούζες σε τσονταδικο μπες μέσα και δώσε προσφωρες
Με καλιψες πλήρως εγώ δεν πάω με βίζιτες σε τσονταδικα, κάνω αλλά πράγματα ποίο ωραία, προτιμο να σε πάρω να φύγουμε για διακοπέςΕσύ πας σε τσονταδικα, όχι εγώ, αρα δώσε προσφορα,μπορεί να περάσεις σούπερ και να κερδίσεις...
Αυτο μάλιστα.. πάω να φτιάξω βαλίτσες....Με καλιψες πλήρως εγώ δεν πάω με βίζιτες σε τσονταδικα, κάνω αλλά πράγματα ποίο ωραία, προτιμο να σε πάρω να φύγουμε για διακοπές
To τριήμερο σε 'Ιο ( αν είναι barely legal) η Μύκονο( αν είναι μεγαλύτερη) να το συμπεριλάβουμε;...εννοουσα αλλο τροπο, εκτος του φαγητου
Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα χαρούμε να σε δούμε Βασίλισσα...η Ελισσάβετ δεν πάτησε το πόδι της εδώ διότι οι Έλληνες γενικά δεν συμπαθούν την Μοναρχία...με εσένα στον θρόνο αυτό θα αλλάξει!china wok time
Είδες μωρό μου,το έχω πει ότι χάνομαι στο μπου,πρέπει να τα μαζέψω να πάω στο buckingham,εκεί είναι η θέση μου!!