Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τι μου κάνεις τώρα και είμαι δίπλα στο Ποτάμι!!!Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
Τι μου κάνεις τώρα και είμαι δίπλα στο Ποτάμι!!!Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
Έχω διάθεση για παιχνίδακια σήμερα....Τι μου κάνεις τώρα και είμαι δίπλα στο Ποτάμι!!!
Με προσωπάκι είναι πιο καύλα να ξέρεις!!Δείχνω και λίγο...προσωπάκι..
και εγω το ίδιο! έλα να παίξουμε...Έχω διάθεση για παιχνίδακια σήμερα....
Μόνο σήμερα?Έχω διάθεση για παιχνίδακια σήμερα....
....στο είπα, βιταμίνες μωρο μου.. πολυ σεξ.. τεσπα, όταν βαρεθείς και κουραστείς θα σ αναλάβει η Τζο σου...τζο
αποφασισα να παω για αποτοξινωση κατα του σεξ
Φυσικά Όχι.. συνέχεια..24hoursΜόνο σήμερα?
Σου έχει πει ποτέ κανείς, ότι μοιάζεις με την Έφη Σαρρή (όχι μόνο στον ερωτισμό, και στην φυσιογνωμία) ?Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
Και Σαρρή και Ζωή Λάσκαρη στα νιάτα της και στην Pink την τραγουδίστρια μου έχουν πει..ειμαι 1,70 κοντά αρα της Ρίχνω Ναι!!Σου έχει πει ποτέ κανείς ότι μοιάζεις με την Έφη Σαρρή (όχι μόνο στον ερωτισμό, και στην φυσιογνωμία) ?
Το κακό βέβαια είναι ότι μάλλον της ρίχνεις 1-2 κεφάλια
24 εσκορτς σε 30 μερες....στο είπα, βιταμίνες μωρο μου.. πολυ σεξ.. τεσπα, όταν βαρεθείς και κουραστείς θα σ αναλάβει η Τζο σου...
Για την Λάσκαρη είναι μισό καλό λόγο εμφάνισης, μισό προσβολή με την κρυόκωλη που την είχε ο γεροσάπιος για ξεκάρφωμα.Και Σαρρή και Ζωή Λάσκαρη στα νιάτα της μου έχουν πει..ειμσι 1,70 κοντά αρα της Ρίχνω Ναι!!
Α καλά, Ναι,αλλο αυτό, απλά φυσιογνωμικα ανέφερα...κρυοκωλη δεν είμαι πάντως...καυτη ναιιιιιι!!!!Για την Λάσκαρη είναι μισό καλό λόγο εμφάνισης, μισό προσβολή με την κρυόκωλη που την είχε ο γεροσάπιος για ξεκάρφωμα.
Ποιο ποταμι φιλε;, της Λαρίσης;Τι μου κάνεις τώρα και είμαι δίπλα στο Ποτάμι!!!
Στην Pink μοιάζεις αρκετάΑ καλά, Ναι,αλλο αυτό, απλά φυσιογνωμικα ανέφερα...κρυοκωλη δεν είμαι πάντως...καυτη ναιιιιιι!!!!
....σ αφήνω να πηδάς τώρα ,γιατί στο τέλος της καριέρας σου στη Τζο θ αράξεις...καυλιαρη..24 εσκορτς σε 30 μερες
θα σου ερχομουν αλλα εσυ εισαι ανωμαλη θα μου κανεις 24 πιπες την ημερα
έρχεσαι στα λόγια μουΑ καλά, Ναι,αλλο αυτό, απλά φυσιογνωμικα ανέφερα...κρυοκωλη δεν είμαι πάντως...καυτη ναιιιιιι!!!!
Λιανοκλάδι Φθιώτιδας τύπεΠοιο ποταμι φιλε;, της Λαρίσης;
Είσαι κουτσομπολης όλα θες να τα μαθαίνεις...Θα σε μαλώσω..γλυκούλι μου..Ποιο ποταμι φιλε;, της Λαρίσης;