Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 180.811
Πολύ χαίρομαι που σας είδα σχεδόν όλους μαζεμένους σήμερα,έχω εργασίες στο σπίτι και μου κάνατε παρέα!!Πάω να συνεχίσω όμως!

Ειμαι μαραγκος , υδραυλικος, ηλεκτρολογος , αιρκοντισιονας , ταπετσερης , κομπιουτερας, καντηλαναφτηςΠολύ χαίρομαι που σας είδα σχεδόν όλους μαζεμένους σήμερα,έχω εργασίες στο σπίτι και μου κάνατε παρέα!!Πάω να συνεχίσω όμως!
![]()
Πιπιλημα χωρίς ελεος μέχρι να κόβουν γυαλί...Morning....![]()
Το ξανθό με Motorhead?? Πάει χάνομαιιιmotorhead![]()
....σ'εχω!motorhead![]()
Καυλακι μου εσύ!!!....σ'εχω!![]()
Την Καλησπερα και απο εμας......Morning....![]()
....εννοω ξανθο μαλλι, ροκια, τσοπερια!Καυλακι μου εσύ!!!
Την Καλησπερα και απο εμας......
........Τι ζέστη σήμερα ρε σεις, ανυπόφορη .. ειχα δουλειές εδώ εργατικές, έκανα και ραντεβού με δικούς μου, καθότι προγραμματισμένα, είμαι τώρα οφ..Έχω λιώσει..
![]()
Τώρα μάλιστα!Έτοιμο το προφίλ μου εδώ,έχει μέσα κριτικές, φωτο ,ενημέρωση πλήρης,και για τα μέλη,αν και με γνωρίζετε όλοι πλέον, αλλά και για τους επισκέπτες, τσεκάρετε να μου πείτε γνώμη σας αγόρια!!!
Που χάθηκες εσύ ρε ξεβρακωτο μωρό.Για να ρίξω μια ματιά στο προφίλ να ενημερωθώ![]()
Δουλεύω ασταμάτηα και δεν προλαβαίνω ούτε ένα πρόστυχο κωλαράκι να δωΠου χάθηκες εσύ ρε ξεβρακωτο μωρό.
..Θα σου κάνω μούτρα, δεν μ αγαπάς πια....
Ναι μου άρεσε, είναι πλήρες και πολύ καλό.Σου αρεσει;;είναι πλήρες, ε;;;και τηλ δέχομαι Όχι μόνο viber!
Στο προφίλ μου πάνω πάτησες έτσι.;;
Τι μου κάνεις τώρα και είμαι δίπλα στο Ποτάμι!!!Να μου κάνω λίγο αέρα με την βεντάλια ...Ζεσταίνομαι....
![]()