kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Τι εκανα παλιΣαν της barbie...όλο εδώ μου είσαι, δεν κάνεις χωρίς εμένα
Τι εκανα παλιΣαν της barbie...όλο εδώ μου είσαι, δεν κάνεις χωρίς εμένα
Καλο βραδυ, παμε και μεις στου μητσοτάκηΆντε, σας είδα με είδατε, είπαμε τα νέα μας,πάω τώρα.
Να ενημερώσω ότι αύριο θα ξεκινήσω και λίγο νωρίτερα τα ραντεβού για τους πρωινους κυρίους...
Το ξέρω ότι είναι φυσικό, γι αυτό σου λέω λάμπει!Δεν τα βαφω, και επειδή το φυσικό ξανθό είναι άτονο, κάνω μάσκες λάμψης στο κομμωτήριο συχνά
Κουκλαρα μου ομορφη..!!!Ωραίο αυτό το λίγο κούρεμα..έδειξε το μαλλί,ε;;;
Αυτο το μαλλι , ειναι να φορεσεις και τα μαυρα που φορας συνηθως και να σε παρει καποιος βολτα με τη Harley (οχι Queen) αλλα DavidsonΩραίο αυτό το λίγο κούρεμα..έδειξε το μαλλί,ε;;;
Υπεροχη..!!!Δεν απαντώ σε τηλ/μηνύματα σήμερα γιατι ρεπαρο,συνήθως Κυριακές δεν δουλεύω αλλά χθες δούλεψα, αρα σήμερα όχι ,αύριο πάλι να μαστε καλά θα γ@μηθουμε με τρέλα!!!
Αγοράκι μου εσύ!!Miss u...Κουκλαρα μου ομορφη..!!!
Εσύ μ έχεις δει ρε αγόρι....και μ έχεις απολαύσει..μέχρι τελικής πτώσεως!!!Νομίζω θες επανάληψη..
Miss you too babe...Αγοράκι μου εσύ!!Miss u...
Καλα ρε μωρο, στο Αγιο Ορος ειχες παει με το ρασσο ? Βαλε καμμια Τζοανισια φωτογραφια με σορτσακι η μαγιο.Καλημερούδια!!
.....ειχα ολονυχτία και μετάνοια για τις αμαρτίες μου ...Καλα ρε μωρο, στο Αγιο Ορος ειχες παει με το ρασσο ? Βαλε καμμια Τζοανισια φωτογραφια με σορτσακι η μαγιο.
Σ' αγαπω
...δεν υπαρχουν αμαρτιες μαναμ΄!!! Ειναι εφευρημα των αγραμματων κατσικογαμηδων βοσκων της Μ.Ανατολης.....ειχα ολονυχτία για τις αμαρτίες μου ...
...δεν υπαρχουν αμαρτιες μαναμ΄!!! Ειναι εφευρημα των αγραμματων κατσικογαμηδων βοσκων της Μ.Ανατολης
....Και εδώ τπτ δεν φαίνεται..από την λύσσα μου...Λυσσάρα χαχαχα
Συμφωνώ απόλυτα,....Και εδώ τπτ δεν φαίνεται..από την λύσσα μου...
Συμφωνώ απόλυτα,