lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τώρα με συγκίνησες με αυτή τη φώτο...τέλεια πατουσάκια και με τέλεια χρήση...πρέπει να βρεθούμε μωρή καύλα...Καλή εβδομάδα με καυλες...!
τώρα με συγκίνησες με αυτή τη φώτο...τέλεια πατουσάκια και με τέλεια χρήση...πρέπει να βρεθούμε μωρή καύλα...Καλή εβδομάδα με καυλες...!
Το εύχομαι αγόρι...πάντως τηλεφωνικά το στυλ σου,μου αρεσε, κουλ,ακομπλεξαριστο άτομο οπως κι εγώ..Ανυπομονώ να δω το κορίτσι το απόγευμα και να απογειωθούμε από την καυλα.
ohhh my lady...you make me blush εδώ στο ελλάντα έχουμε κ ένα ρητό...αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε...καλά δε θα συμπεθεριάσουμε...αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι θέλω ξέρω τι θέλεις οπότε θα περάσουμε από γαμάτα και πανω...Το εύχομαι αγόρι...πάντως τηλεφωνικά το στυλ σου,μου αρεσε, κουλ,ακομπλεξαριστο άτομο οπως κι εγώ..
το κρεβάτι γνωστό μου φαίνεται το ρολόι όχι
όλα τα κρεβάτια γνωστά είναι για μας...το κρεβάτι γνωστό μου φαίνεται το ρολόι όχι
Αχ τζοανα
Μας τρελαινειςΑχ τζοανα
στειλε στην επιστροφη γαλακτομπουρεκο η μπακλαβαΤο εύχομαι αγόρι...πάντως τηλεφωνικά το στυλ σου,μου αρεσε, κουλ,ακομπλεξαριστο άτομο οπως κι εγώ..
Αααα το αγόρι μου το πρωινό...!!!Καλησπέρα. Σημερινή συνάντηση με το κορίτσι μας.Η Τζοάννα είναι από τα καλά παιδιά της όλης ιστορίας. Γυναίκα με ενέργεια ,υπομονή και επιμονή,της αρέσει να δίνει και να παίρνει και γενικά επιδιώκει να φεύγεις ευχαριστημένος.Εις το επανιδείν JO.
ΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Η Jo το γαλακτομπούρεκο το υποσχέθηκε σε μενα!!!! Οχι οτι με χαλάει ο μπακλαβάς αλλα στην ηλικια που έχουμε πρεπι να προσεχουμε μη σπασουμε κανένα δόντι και γίνουμε άντρες με τα ούλα μας!!στειλε στην επιστροφη γαλακτομπουρεκο η μπακλαβα
Δε στέλνω τίποτα... Στείλε κάνα ασθενοφόρο να με μαζέψει αν είναι το βράδυ... Δε με βλέπω καλάστειλε στην επιστροφη γαλακτομπουρεκο η μπακλαβα
εσενα στο υποσχεθηκε εμενα θα μου στειλειΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Η Jo το γαλακτομπούρεκο το υποσχέθηκε σε μενα!!!! Οχι οτι με χαλάει ο μπακλαβάς αλλα στην ηλικια που έχουμε πρεπι να προσεχουμε μη σπασουμε κανένα δόντι και γίνουμε άντρες με τα ούλα μας!!
καλα κανονισε να βρεθουμε και ας μην εχεις γλυκοΔε στέλνω τίποτα... Στείλε κάνα ασθενοφόρο να με μαζέψει αν είναι το βράδυ... Δε με βλέπω καλά
Κουκλαρα μου ομορφη..!!!Καλημερούδια!!
@geroksouras & @leon4861 ...βλεπω τον @lagonisian να ανεβαζει φωτο με γαλακτομπουρεκο και να σας ταγκαρει χαιρεκακα με σαρδονιο χαμογελο!εσενα στο υποσχεθηκε εμενα θα μου στειλει