geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
τωρα ειναι στο δρομο προς την εξοδο...σκληρε, φωτο απο γαλακτομπουρεκο θα δουμε?![]()
τωρα ειναι στο δρομο προς την εξοδο...σκληρε, φωτο απο γαλακτομπουρεκο θα δουμε?![]()
σημερα μια γκομενα που τρωγαμε μου λεει η απολαυση που νιωθω στο φαι δεν την βρισκω πουθενα αλλουΕδώ ποσταρουμε αλλα πράγματα άσε τα γλυκά και αυτά τα ξενέρωτα...
Εμένα το έχουν πει για το χεσιμο... Τώρα τι να σου πω δεν ξέρωσημερα μια γκομενα που τρωγαμε μου λεει η απολαυση που νιωθω στο φαι δεν την βρισκω πουθενα αλλου
....καταλαβαινεις τι εχει φαει & τι εχει "φαει"σημερα μια γκομενα που τρωγαμε μου λεει η απολαυση που νιωθω στο φαι δεν την βρισκω πουθενα αλλου
...και σε πειραξε που ανεφερα το γαλακτομπουρεκο!Εμένα το έχουν πει για το χεσιμο... Τώρα τι να σου πω δεν ξέρω
....καταλαβαινεις τι εχει φαει & τι εχει "φαει"![]()
...εσυ αγαπη, εχεις βαλεις μεχρι και σελιδοδεικτες με τις κριτικες σου και επισης δεν εχεις να κρυψεις κατι γτ ολες οι υπηρεσιες σου και η συμπεριφορα σου ειναι αψογες.Λυσσαξες με τις καρτελες εσύ ,μια που το θυμήθηκα,εμμονή ....Άντε πχ εμένα τώρα που γράφουν όλοι καθε μέρα εδώ και χρόνο, ,σε κάθε σελίδα, να τους πω γράφτε και σε καρτέλα θα μου πουν Σαλτα μπιπ πολλά θες..Εντωμεταξύ όλες είναι μαζεμένες πλέον στο προφίλ μου αν πατήσεις πάνω..τεσπα..σε μερικές από μας είναι άχρηστη εντελώς η καρτέλα ..
εγω στο ειπα θα γραψουν στο θρεντ σου οι πελατες των μπουρδελων...εσυ αγαπη, εχεις βαλεις μεχρι και σελιδοδεικτες με τις κριτικες σου και επισης δεν εχεις να κρυψεις κατι γτ ολες οι υπηρεσιες σου και η συμπεριφορα σου ειναι αψογες.Αναφερομαι σε "επαγγελματιες" που δν το κανουν για να κρυψουν τα αρνητικα και να τσιμπησουν κανα κοροιδο απο σποντα!
ΥΓ. ...ρε, δεν ειναι θεμα εμμονης, αλλα απλα μ'αρεσουν τα ξεκαθαρα πραγματα κ συμπεριφορες![]()
Μαναράκι μου όμορφο, ξέρω γιατί το λες,απλά ξεκαθαρίζω την θέση μου, και φυσικά δεν κρύβομαι σε τπτ...ολα εδώ τα λέμε και τα δείχνουμε ξεκάθαρα......εσυ αγαπη, εχεις βαλεις μεχρι και σελιδοδεικτες με τις κριτικες σου και επισης δεν εχεις να κρυψεις κατι γτ ολες οι υπηρεσιες σου και η συμπεριφορα σου ειναι αψογες.Αναφερομαι σε "επαγγελματιες" που δν το κανουν για να κρυψουν τα αρνητικα και να τσιμπησουν κανα κοροιδο απο σποντα!
...εγω παντως αναφερω ξεκαθαρα οτι αφορα call girls! Τεσπα....εγω στο ειπα θα γραψουν στο θρεντ σου οι πελατες των μπουρδελων
δεν ακους
Μη μου τον μαλώνεις γιατί τον αγαπώ κι αυτόν πολύ...τον ζωηρουληεγω στο ειπα θα γραψουν στο θρεντ σου οι πελατες των μπουρδελων
δεν ακους
....κουκλί μου εσύ...Δεν σε χορταίνω μωρό μουυυυυυ
πρεπει να σου αρεσει αρκετα το analΜια τσοντα και καληνύχτα από μένα...αύριο θα ξεκινήσω 12 και μετά..
![]()
Όσο και από το μουνάκι αγόρι..πρεπει να σου αρεσει αρκετα το anal
Θέλω πολύ να το φάω αυτό!!....Απαπα.. τ αγοράκια μου σήμερα..!Μες στην φασαρία είναι ...καυλιαρικα και άτακτα....
![]()
...Να μου το φάτε...Θέλω πολύ να το φάω αυτό!!