Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.556
.... είσαι υπερβολικός στις εκφράσεις σου..Εισαι μια ξεκωλιαρα , χυμενη παντου, που προσφερει πνευματικη και σωματικη αναγεννηση
Τελευταία τροποποίηση:
.... είσαι υπερβολικός στις εκφράσεις σου..Εισαι μια ξεκωλιαρα , χυμενη παντου, που προσφερει πνευματικη και σωματικη αναγεννηση
Χιλια συγνωμη , αλλιως το εννοουσα. Το προβλημα υγειας και η ζεστη μαλλον. Αλλα με εσενα ειμαι ανετος γιατι ξερω οτι εισαι ακριβοδικαιη, ακομπλεξαριστη και to the point......υπερβολή...ολίγον άστοχη ...αλλά έτσι γράφεις εσύ,τι να σε κάνω.. είσαι υπερβολικός στις εκφράσεις σου..αν το έγραφε άλλος, μπορεί και να τα έπαιρνα, anyway...
Μαλλον δεν ειχες διαβασει το δευτερο μερος της φρασης ?Όταν το ξαναδιάβασα εκλασα στο γέλιο όντος![]()
Ρε ξεκόλλα, είμαι ακομπλεξαριστη εντελώς,αφού βάζω ένα σωρό πρόστυχο υλικο ,σε μπουρδελο σάιτ διαφημίζομαι, απλά είναι το πώς γράφει η λέει κάποιος κάτι, εσύ πχ είσαι κουλ άτομο με καυλα το έγραψες ,άλλος μπορεί οχι,να το γραφε με κακία,ονόματα μη λέμε.. και θίγουμε οικογένειες ΧΑΧΑΧΑΧΆ!!Μαλλον δεν ειχες διαβασει το δευτερο μερος της φρασης ?
Ναι ρε μωρο αλλα μαλωνεις ασχημα χαχαχα. Παντως αυτο δεν το εγραψα μονο απο καυλα.Αυτο που ειναι περιεργο με εσενα ,και δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου, ειναι οτι το προστυχο μεταμορφωνεται σε αγνο , αγχολυτικο , αναγεννησιακοΡε ξεκόλλα, είμαι ακομπλεξαριστη εντελώς,αφού βάζω ένα σωρό πρόστυχο υλικο ,σε μπουρδελο σάιτ διαφημίζομαι, απλά είναι το πώς γράφει η λέει κάποιος κάτι, εσύ πχ είσαι κουλ άτομο με καυλα το έγραψες ,άλλος μπορεί οχι,να το γραφε με κακία,ονόματα μη λέμε.. και θίγουμε οικογένειες ΧΑΧΑΧΑΧΆ!!
Κουκλαρα καλή ξεκούρασηΔεν απαντώ σε τηλ/μηνύματα σήμερα γιατι ρεπαρο,συνήθως Κυριακές δεν δουλεύω αλλά χθες δούλεψα, αρα σήμερα όχι ,αύριο πάλι να μαστε καλά θα γ@μηθουμε με τρέλα!!!
![]()
Είμαι άλλο φρούτο εγώΝαι ρε μωρο αλλα μαλωνεις ασχημα χαχαχα. Παντως αυτο δεν το εγραψα μονο απο καυλα.Αυτο που ειναι περιεργο με εσενα ,και δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου, ειναι οτι το προστυχο μεταμορφωνεται σε αγνο , αγχολυτικο , αναγεννησιακο
Καλή ξεκούρασηΔεν απαντώ σε τηλ/μηνύματα σήμερα γιατι ρεπαρο,συνήθως Κυριακές δεν δουλεύω αλλά χθες δούλεψα, αρα σήμερα όχι ,αύριο πάλι να μαστε καλά θα γ@μηθουμε με τρέλα!!!
![]()
Ευχαριστώ πολύ!Καλή ξεκούραση
Γειά σου Joanna καυλα... Δεν έχει τυχη να τα πούμε αλλά θα το ήθελα πολύ να το κανονίσουμε σύντομα.... Σε θέλω όμως με της πρωινές της καυλές της ωραίες να σου κάνω γλύψιμο μέχρι να μουδιασουν τα χείλη μου και τα δικά σου να κάνουν μπαμ και να με γεμίσουν ζουμιά τόσα που να μην προλαβαίνω να καταπίνω....
Εσύ μ έχεις δει ρε αγόρι....και μ έχεις απολαύσει..μέχρι τελικής πτώσεως!!!Νομίζω θες επανάληψη..me too!!!
![]()
Εν τω μεταξυ, βλεπω συνεχεια στο σαιτ callgirls που σε μιμουνται και ξεκινανε δειλα δειλα συνομιλιες για customer support. Αλλα δεν εχουν το δικο σου επικοινωνιακο ακομα. Θα δημιουργησεις καινουργια δουλεια στο χωρο, δηλ. customer support. Σε βλεπω Netflix και Αμερικη να κανεις σεμιναριαΕίμαι άλλο φρούτο εγώ..
Άσχετο, που σε μαλωσα βρε;;;στον ύπνο σου;;;
Δεν απαντώ σε τηλ/μηνύματα σήμερα γιατι ρεπαρο,συνήθως Κυριακές δεν δουλεύω αλλά χθες δούλεψα, αρα σήμερα όχι ,αύριο πάλι να μαστε καλά θα γ@μηθουμε με τρέλα!!!
![]()
....όταν αποσυρθω και κρεμάσω το στρινγκ ,θα δημιουργήσω σχολή ,να δίνω απλόχερα τα φώτα μου χαχαχαχ!!!Εν τω μεταξυ, βλεπω συνεχεια στο σαιτ callgirls που σε μιμουνται και ξεκινανε δειλα δειλα συνομιλιες για customer support. Αλλα δεν εχουν το δικο σου επικοινωνιακο ακομα. Θα δημιουργησεις καινουργια δουλεια στο χωρο, δηλ. customer support. Σε βλεπω Netflix και Αμερικη να κανεις σεμιναρια
Ρεπαρο και καυλαντιζω...Δεν πήγα θάλασσα ,βαρέθηκα..λιώσιμο σήμερα....ωρε τι εγινε εδω σημερα!!!!![]()
...καλη η καυλαντα, να πιανουμε κ το στοχοΡεπαρο και καυλαντιζω...Δεν πήγα θάλασσα ,βαρέθηκα..λιώσιμο σήμερα
Σωστά...!Εσύ ,κομπλέ όλα όμορφε;...καλη η καυλαντα, να πιανουμε κ το στοχο![]()
Πως να μην πάει καλά η βδομάδα με τέτοιες καύλες κοριτσάρα μου;;;Καλή εβδομάδα με καυλες...!
![]()
![]()
![]()