Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Δεν υπαρχει σωτηρια. Ο τυπος δεν παει καλα. Να απειλει πισω απο ανωνυμια. Δεν υπαρχουν λογια.
Πανσέληνος θύτειΕιναι φαν μου λέει....και με εκβιάζει να στέλνω διαφορά αλλιώς θα βγάζει προσωπικά στοιχεία..
Τεσπα τι να πω υπάρχουν κι αυτά ...έχω δουλίτσα δεν μπορώ ν ασχολούμαι με τέτοια, ας αναλάβουν υπεύθυνοι
Παρακαλω να διαγραψεις πιστ για να φυγει και η φωτο. Ευχαριστω.Θα των μπλοκάρει ο #admin; ρίχνει spam και απειλεί
Καθαρος ουρανος αστραπες και μουνοπανα δεν φοβαται. Κοριτσι σε αγαπαμε εμεις ολοι οι νορμαλ σκεπτομενοι που μαλλον ειμαστε λιγοι τελικα. Μια τεραστια αγκαλιτσα απο ολους μας. Φιλακια μωρακι.Άνευ άδειας μου θα με πληρώνεις μια ζωή που έβαλες πρόσωπα αν το τραβήξω (Δεν είναι δικές μου όλες οι φωτο, Ενημερωτικά)
Α ,και μια που θες πρόσωπό βάλε την σωστή,χθεσινή ..δεν κρύβομαι αγόρι μου από κανέναν, εσύ απειλείς...δημόσια..κακο που μου κάνες,πωπω..!
Πάω έχω ραντεβού δεν.ασχολούμαι με εκβιαστές ...έχω περάσει στην ζωή μου τόσα που αυτά μου είναι αδιάφορα.
Σβηστω για να φυγουν οι φωτογραφιεςΖηλεψε η κωλοτρυπιδα σου μωρη πουστρα..??
Όταν νευριάζω κάνω καλύτερο σεξ μωρό χαχαχαχχα !!!Καλησπερα παιδες. Μολις τελειωσα συναντηση με την τζο. Την νευριασατε και εβγαλε τα νευρα της πανω μου . Οι υπερησιες και οι κριτικες ειναι ακριβεστατες. Αντεχει στην ενταση για πλακα. Στα συν η καθαριοτητα της και η καυλα της. Ευχαριστω για την υπεροχη ωρα που περασαμε.
Welcome to the club αν ηταν το πρωτο σου ραντεβου.Καλησπερα παιδες. Μολις τελειωσα συναντηση με την τζο. Την νευριασατε και εβγαλε τα νευρα της πανω μου . Οι υπερησιες και οι κριτικες ειναι ακριβεστατες. Αντεχει στην ενταση για πλακα. Στα συν η καθαριοτητα της και η καυλα της. Ευχαριστω για την υπεροχη ωρα που περασαμε.
Έκανε ταξίδι ολόκληρο τ αγορι και με τίμησε!!!Welcome to the club αν ηταν το πρωτο σου ραντεβου.
μωρη αναρχιδη αμοιβαδα εκβιαζειςκ ζητας μια φωτο με την οποια μπορεις να συνεχισεις τον εκβιασμο? Επρεπε να ξερα που εισαι μωρη Λουκια να σου δωσω τις φωτο χερι χερι. μαζι μ ενα χερι. Κ να ξες ρε μηδενικε δεν ειναι θεμα Τζο, θα σε κοπαναγα για οποια κοπελα το κανες.δε μπορεις να κανεις τιποτα εδω μεσα κανεις πορνεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω δεν εχω τιποτα αυτο το βρισκει ο καθενας με το κινητο σου