Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τώρα με έριξες απο τον 13ο όροφο!!!φιρι φιρι το πας να γινεις ντουετο με το βατραχακι
Τώρα με έριξες απο τον 13ο όροφο!!!φιρι φιρι το πας να γινεις ντουετο με το βατραχακι
Καλύτερα να με έλεγες ΚΟΥΛΗφιρι φιρι το πας να γινεις ντουετο με το βατραχακι
μην το κανεις γιατι συνεχιζεις στα χναρια του ... και αυτος το σκεφτεται να πεσει .. απο το ισογειοΤώρα με έριξες απο τον 13ο όροφο!!!
ναι θα σε παρει ο σαλιερι για τον σαλιαρελη καλη εισαι αντε μεχρι κοσκωταΜην κοιτάτε ο ένας το τσουτσουνι του άλλού και γελάτε χαχαχαχαχαχαχα!!Θέλει σοβαρότητα, θα γυρίσουμε τσοντα....θα την δει ο Σειρηνακης θα με λιμπιστει και μετά γεια σας από δω η Τζο διεθνή καριέρα ...!!
Έγινες καί εξομολόγος τώρα...καυλιάρα νεαρά...καί ζητούν συγχώρεση οί αμαρτωλοί?..... Τί άλλο θά δούμε από σένα?...Καλώς τα,μαζεύτηκαν τα ναυτακια τα ζουμπουρλιδικα...διαβάζω λίγο στο πόδι λόγω πίεσης της ημέρας σήμερα...λοιπόν το βατράχι ζήτησε συγγνώμη..Ο Αλπουλα πριν καιρό ,συγγνώμη...κάποια άλλα μέλη με πμ συγγνώμη..ρε σεις τότε προς τι να μου τα χωνετε αφού μετά μετανιώνετε γιατί καταλαβαίνετε τι άτομο είμαι τελικά.. ;Γουστάρετε μανούρα γιατί κατά βάθος με θέλετε.. παλιόπαιδα...τςτςτς..ούτε ο Γιαννάκης στο δημοτικό δεν μου έκανε τέτοια νούμερα που με ήθελε αλλά ήταν σκληροπετσος..
πολλα περιμενω ακομη πιστευω δεν εχουμε δει τιποτα ακομη δυστυχωςΈγινες καί εξομολόγος τώρα...καυλιάρα νεαρά...καί ζητούν συγχώρεση οί αμαρτωλοί?..... Τί άλλο θά δούμε από σένα?...
Πρόταση κάνω μαζευτείτε.... Στήν παρτούζα νά έρθει καί ό βάτραχος..... Νά βοηθάει τήν Τζό στά διαλείμματα ή όταν κουράζεται νά τήν αντικαθιστά.... Θά γίνει τρελό γλέντι λέμε......Στο θέμα μας...στις 2000 σελίδες θέλω παρτουζα με 10..παρακαλώ ..μη μου το χαλάσετε όμως και μαζευτούμε και δεν σας σηκώνετε από τα γέλια..παίζει κι αυτό!
εγω ουτε να του τον δειξω ....Πρόταση κάνω μαζευτείτε.... Στήν παρτούζα νά έρθει καί ό βάτραχος..... Νά βοηθάει τήν Τζό στά διαλείμματα ή όταν κουράζεται νά τήν αντικαθιστά.... Θά γίνει τρελό γλέντι λέμε......
Γιατί ρέ σύ....Τό παιδί λέει ότι είναι κούκλος μέ σώμα φέτες....Ύστερα μόνο από το άχτι πού τόν έχω μέ τόσες μαλακίες πού έγραψε εγώ θά τόν τιμήσω....Έτσι γιά τό γαμώτο....εγω ουτε να του τον δειξω ....
ναι ετσι μαζετε τες ολες μαζι να σε στειλω στο δικαστηριο για εγκληματα κατα των πουτανιαρηδωνΚάποιες φορές θυμώνω η στεναχωριέμαι, λογικό, εδώ μια μικρή κοινωνία είμαστε(ειδικά στο νήμα μου ),αλλά τα βρίσκουμε μεταξύ μας χωρίς παρεξηγήσεις ..
Την κανω τωρα , να ευχαριστήσω επισης τ αγόρια που γράφουν την εμπειρία τους μαζι μου, με τιμούν!!!Μαζεύω όλες τις κριτικές μου μέχρι τωρα(υπερβολικά πολλές)να τις έχω ως αρχείο!!!
...δεν νομίζω ότι θα προκαλέσει πάλι.. εμείς έχουμε τα δικά μας τα όμορφα εδώ μωρό...Γιατί ρέ σύ....Τό παιδί λέει ότι είναι κούκλος μέ σώμα φέτες....Ύστερα μόνο από το άχτι πού τόν έχω μέ τόσες μαλακίες πού έγραψε εγώ θά τόν τιμήσω....Έτσι γιά τό γαμώτο....
παντως κανα 2 πλοια του αγουδημου δεν εχουν ακομη ναυαγησει....αρα καπου θα εμφανισθει...δεν νομίζω ότι θα προκαλέσει πάλι.. εμείς έχουμε τα δικά μας τα όμορφα εδώ.. Άστο..
Θα έχει και άντρες η παρρουζα!!!!!Στο θέμα μας...στις 2000 σελίδες θέλω παρτουζα με 10..παρακαλώ ..μη μου το χαλάσετε όμως και μαζευτούμε και δεν σας σηκώνετε από τα γέλια..παίζει κι αυτό!
Μύστες του μπου είμαστε όλοι πάνω από 20εκ και με φοβερό σχηματισμόΜην κοιτάτε ο ένας το τσουτσουνι του άλλού και γελάτε !!Θέλει σοβαρότητα και τεχνική, θα γυρίσουμε τσοντα....θα την δει ο Σειρηνακης,θα με λιμπιστει και μετά γεια σας από δω η Τζο ,διεθνή καριέρα ...!!Μετά σαν τα Όσκαρ θα ευχαριστήσω δημόσια το μπου!!