TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Ο Κόντες θέλει και το τρίτο φύλο στο παιχνίδιΘα έχει και άντρες η παρρουζα!!!!!
Ο Κόντες θέλει και το τρίτο φύλο στο παιχνίδιΘα έχει και άντρες η παρρουζα!!!!!
αμα σου λεω εγω μετα στο άλλο νημα οτι τρομάζεις το κοσμο δεν με πιστευεις !!!Θα έχει και άντρες η παρρουζα!!!!!
πουΜετά από καλό γλύψιμο....
Τσα...!
χυνει καθολου η μουναρα σου;;;;;Τσα...!
χυνει καθολου η μουναρα σου;;;;;
ευχαριστως στα ρουφαω να ξερεις!!!!Άμα την νταντεψεις, χύνει.....
Είσαι μεγάλη καρδιά τύπε.ευχαριστως στα ρουφαω να ξερεις!!!!
Not the hero we deserve,but the hero we needευχαριστως στα ρουφαω να ξερεις!!!!
Glitch στο Μάτριξ θα ηταν, μην ανησυχείςΣήμερα ένα περίεργο πράγμα ..μου ρούφηξαν όλοι σχεδόν το μουνάκι..και πήραν κωλαράκι..!!!
Είναι που ήταν Full moonάκι!!Σήμερα ένα περίεργο πράγμα ..μου ρούφηξαν όλοι σχεδόν το μουνάκι..και πήραν κωλαράκι..!!!
Σήμερα ένα περίεργο πράγμα ..μου ρούφηξαν όλοι σχεδόν το μουνάκι..και πήραν κωλαράκι..!!!
Την πληρώσες την ΔΕΗ η θα σε κάνω βοηθό μου στην τσόντα;Το θέμα είναι μην αρχίσουμε και πιάνουμε ένας του άλλου και άλλα θα περιμένεις jo αλλά θα γινουν
.
Εγω σε παρτουζα με αιολοανεμο δε μπαινω. Θα κλείσουμε τα φώτα και θα νιωσω κατι να με γαργαλαει απο πισωΤην πληρώσες την ΔΕΗ η θα σε κάνω βοηθό μου στην τσόντα;
Ετσι για να μην κλεινει το κωλαρακιΣήμερα ένα περίεργο πράγμα ..μου ρούφηξαν όλοι σχεδόν το μουνάκι..και πήραν κωλαράκι..!!!
Στη γυαλισανε τη μουναρα σου;Μετά από καλό γλύψιμο....
Άμα την έχει πληρώσει θα είναι ήσυχος.. μόνο θα δίνει χαχχχαχα!Εγω σε παρτουζα με αιολοανεμο δε μπαινω. Θα κλείσουμε τα φώτα και θα νιωσω κατι να με γαργαλαει απο πισω
Ο κωλος γιατι εμεινε παραπονεμενος;Μετά από καλό γλύψιμο....
Μόνο παραπονεμένος δεν έμεινε σήμερα....την τιμητική του είχεΟ κωλος γιατι εμεινε παραπονεμενος;
Είδες αγόρια που εχω ξεβρακωτε φίλε μου;Είσαι μεγάλη καρδιά τύπε.