Αν σταματήσεις να απαντάς με το παιδαριώδες χιούμορ σου, όχι. Το αστείο είναι ότι πάντα για έναν περίεργο λόγο όσοι έχουν μικρή ψωλη και δε φτουρανε κάνουν επίθεση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου (προτιμήσεις, όχι βίτσια, σε προλαβαίνω). Για να σου λύσω την απορία, ξεκωλιάζω τους πάντες. Τον έχω σαν το μπλε μπουκάλι της Νιβεα αφρό ξυρίσματος (αν ξυριζεσαι), πιο χοντρό και από τον Ραφ τον κατακτητή και από όλα τα κομάντο στο παρών νήμα που πρέπει να τις ενώσετε μαζί για να πλησιάσετε. Τα τραβελια, να ξες, παίρνουν τις καλύτερες πίπες. Γιατί; Γιατί έχουν ψωλη και ξέρουν. Για τον ίδιο λόγο που οι γυναίκες γλύφουν καλύτερα από μας. Επισης αποτελούν την καλύτερη λύση για ζευγάρι που θέλει να πειραματιστεί και να δοκιμάσει δυο-σε-ένα. Εκτός αυτού πολλές είναι και γαμω τα παιδιά. Πληροφοριακά, το παθητικό σεξ, του οποίου δεν είμαι φαν, είναι κάτι μοναδικό. Είτε με στραπ είτε από τρανς. Ο οργασμος που έχεις (ο πρώτος) θα τον θυμάσαι καιρό και θα χύσεις ποτάμια από τον κωλο σου όσο σερνικό και να το παίζεις. Ειδικά στραπ από την κοπέλα σου είναι το κάτι άλλο. Επειδή όμως ο προστάτης δεν είναι παιχνίδι και για μένα τον θέλω σένιο, δεν πάω προς τα εκεί. Γκει με την έννοια της κακιάς αδερφής σε κάνει ο χαρακτήρας όχι το σεξ. Εσυ πχ είσαι ένα παλικάρι που μας ντροπιάζεις εδώ και καιρό με τις ανοησίες σου σε κάθε νήμα κάθε ανεξάρτητης όπου κάνεις ηλίθια σαχλά σχόλια όλη μέρα και γλιστράμε απ’ τα σάλια σου. Το καμουφλάρεις ως φιλία. Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ πουτανας και πελάτη αλλά πού να το ξες αυτό. Είσαι πελατάκι και μάλιστα στην κατώτερη βαθμίδα, σε έχουν για να παίρνουν λίγο μυτιες. Αν έρθω εγώ και είστε άλλοι 5 και η μεγακοκοπέλα από δω πρέπει να διαλέξει με ποιον θα γαμηθει καλά, η επιλογή ειναι μονόδρομος. Εσένα και τους λοιπούς κακομοίρηδες σας έχει όταν βαριέται, γι’ αυτό σου λέει κάθε φορά «φεύγω αγοράκια, τα λέμε» ή «να κάθεστε καλά», σου υπενθυμίζει ποιος είναι η πουτάνα (εσυ) και ποιος τ’ αφεντικό (αυτή). Άσε τα περί φιλίας αγόρι μου... στο σάιτ αυτό όσο μεγάλο και να είναι, ούτε το 5% των πελατών δε θα συναντήσεις. Γι’ αυτό τα άλλα τα μπετά στο Γκλάμουρ ρωτάνε για κοπέλες με μηδέν κριτικές λες και κάτι τρέχει.
Τελοσπαντων, μη κοντραρεις άλλο γιατί προκοπή δε θα δεις. Λάρωσε λίγο με τα σάλια και να έχεις ένα φανταστικό απόγευμα γεμάτο συγκινήσεις.