Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.571
Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου, για τις ομορφες ευχες σας!!
Τώρα που πέρασαν η 40 μέρες νηστείας μπωρο να γλύψω την μουναρα σού ελεύθερα ετοιμάσου γιατί πεινάω σήμερα θα έχεις αργία αλλά αύριο πυστευω να σε φάωΣας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου, για τις ομορφες ευχες σας!!
Άμα μου την φας ,εγώ τι θα έχω μετα;!Τώρα που πέρασαν η 40 μέρες νηστείας μπωρο να γλύψω την μουναρα σού ελεύθερα ετοιμάσου γιατί πεινάω σήμερα θα έχεις αργία αλλά αύριο πυστευω να σε φάω
Χμμμμ θέλω να σε γλύψω μέχρι να σβήσει ο ήλιος αύριο είσαι διαθέσιμηΆμα μου την φας ,εγώ τι θα έχω μετα;!
Θα ενημερώσω εδώ αγόρι..Χμμμμ θέλω να σε γλύψω μέχρι να σβήσει ο ήλιος αύριο είσαι διαθέσιμη
Οκ κομπλέ θα σου στηλω στο βαιμπερΘα ενημερώσω εδώ αγόρι..
Τζο χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, να τα εκατο-στύσεις!!!
Σ ευχαριστώ πολύ κουκλί μου.. Να είσαι καλά!!Μάκια!Μωρό μου όμορφο Χρόνια σου πολλα με υγεία.. Καί παντα με καυλες πολλες σε φιλώ.. Παντου
Ήμουν καλό κορίτσι αυτές τις μέρες...καλησπέρα χρόνια πολλά . Ελπίζω να σούβλισες και να πέρασες καλά και όχι να βρέθηκες με αντρες να σε σούβλισανσαν αρνί και να καλοπέρασαν
Καλημερα ομορφουλα. Παντα εισαι το καλο μας το κοριτσι. Για αυτο και εμεις ειμαστε εδω μαζι σου. Φιλακια πολλα.Ήμουν καλό κορίτσι όλη την βδομάδα...Τώρα όμως θα γίνω όπως ήμουν...πρόστυχη και ατακτη..
Αυτες ειναι ομορφες διπλες καλημερες κοριτσακι μου.Καλημερούδια!
Σηκώθηκα άτακτη...Καλημέρα όμορφε..Αυτες ειναι ομορφες διπλες καλημερες κοριτσακι μου.
Εσυ σηκωθηκες ατακτη και μας το σηκωσες και εμας. Αλλα χαλαλι σου καβλιαρικο μωρο.Σηκώθηκα άτακτη...Καλημέρα όμορφε..
Ω νά σού γαμήσ....ξετσίποτη νεαρά πρωινιάτικα....Μετά το αρνάκι τώρα θά δούμε και αρ.....μουνάκι?....Καλημέρα τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά...Καλημερούδια!
....καυλημερες...Ω νά σού γαμήσ....ξετσίποτη νεαρά πρωινιάτικα....Μετά το αρνάκι τώρα θά δούμε και αρ.....μουνάκι?....Καλημέρα τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά...