Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
Επισης αγόρι!!Καλή Ανάσταση μωρο
Επισης αγόρι!!Καλή Ανάσταση μωρο
ωραίο ντύσιμο...Άκρως ερεθιστικόΝτύθηκα και φεύγω..
Θα σας δω μετά boys..
Όχι...Νονό έχεις;
Ε με δέχεσαι τότε για νονό;Όχι...
Ευχαριστώ αγόρι!!ωραίο ντύσιμο...Άκρως ερεθιστικό
Το ανεκδοτο της ημερας. Ντυθηκα. Που καλε και δεν το βλεπουμε και εμεις. Σε λατρευω για το χιουμορ σου κουκλα.Ντύθηκα και φεύγω..
Θα σας δω μετά boys..
Είμαι πολύ έξοδη όμως...Νονε..τρώω πολύΕ με δέχεσαι τότε για νονό;
Το ανεκδοτο της ημερας. Ντυθηκα. Που καλε και δεν το βλεπουμε και εμεις. Σε λατρευω για το χιουμορ σου κουκλα.
Ξέρεις εσύ...Ευχαριστώ αγόρι!!
Καλή Ανάσταση ,με υγεία!
Εσένα σέ κατάλαβα πονηρέ.... Θά πηγαίνεις τήν λαμπάδα σου νά σού τήν ανάβει.....πονηρεεεεεεε.....Θα είμαι καλος νονός
Όλα θα τα έχεις
Αγαπημένε μου ...Και το εννοώ γιατί είσαι φίλος καλός εδώ μέσα,από την αρχή με την πλάκα σου ,αλλά εχουμε πει και τα σοβαρά μας ,σ ευχαριστώ για τις ομορφες ευχές σου.. Ανταποδίδω ,και εύχομαι υγεία πάνω απ όλα και μετά φουλ κάβλες...!love u!Τελικά καυλιάρα νεαρά είσαι πολύ τυχερή....Εδώ μέσα άντρες βρήκες, κουμπάρα καί κουμπάρο βρήκες, νονό βρήκες .... Τί άλλο θέλεις νεαρά τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα?.... Όλα γιά σένα πιά!!!!! Καλή Ανάσταση καί καλά νά περάσεις νεαρά. Καί χρόνια πολλά γιά τά γενέθλια σου αύριο. Πολύχρονη καί ότι επιθυμείς. Προπάντων μέ υγεία......
Κουκλαρα μου.. Εγω το εχω πει οτι στο τελος θα σε καλοπαντρεψουμε εδω μεσα.. ΧΑΧΑΧΑ!!! Καλη Ανασταση κοριτσαρα..Ντύθηκα και φεύγω..
Θα σας δω μετά boys..
Και δυο λαμπάδες μαζί !!!Εσένα σέ κατάλαβα πονηρέ.... Θά πηγαίνεις τήν λαμπάδα σου νά σού τήν ανάβει.....πονηρεεεεεεε.....
Λες;;;χαχαχα!Καλή ανάσταση αγοράκι όμορφο ..Κουκλαρα μου.. Εγω το εχω πει οτι στο τελος θα σε καλοπαντρεψουμε εδω μεσα.. ΧΑΧΑΧΑ!!! Καλη Ανασταση κοριτσαρα..
...λιώσιμο και μάλιστα μόνη.Ιδανικο για το κλίμα των ημερών.Φωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
.....περιμένω σαν τρελή το κοκορέτσι αύριο.. αυτό μόνο σου λέω.....λιώσιμο και μάλιστα μόνη.Ιδανικο για το κλίμα των ημερών.
Καλή Ανάσταση ,καλά να περάσεις και καλή φόρτιση στις μπαταρίες σου με κάτι πατροπαράδοτο και όχι με βηγκαν ξεπλύματα της μοδος....