Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
Να δούμε το μαγιόΣπανίως φοράω βρακί.. φαντάσου μαγιό δλδ..χαχαχαχα !!
Που να σου κάνουμε καμάκι ...εμείς θα σε ξέρουμε εσύ όχι ...για πες?Πάω βόλτα τώρα αγοράκια.. έχει και ωραία μέρα ... Προβολή συνημμένου 823328
Στις Μπαχάμες...όπως προείπα χαχαχα φιλιά τρελοκομείο!Να δούμε το μαγιό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που να σου κάνουμε καμάκι ...εμείς θα σε ξέρουμε εσύ όχι ...για πες?
Πάω βόλτα τώρα αγοράκια.. έχει και ωραία μέρα ...
Από τα καλύτερα τους μωρό... !!!Μου λες να βάλω χρώμα
Να γίνω πιο φαντεζί
Λίγο πιο τρέντι ρούχα
Να βγούμε έξω μαζί
Χωρίς να θέλω δείχνω
Το μέσα έξω φοράω
Μόνο το μαύρο χρώμα
Μονάχα αυτό προτιμάω
Στα μαύρα έχω ντυθεί
Μου πάει το μαύρο πολύ
Στα μαύρα έχω ντυθεί
Βάλε τα ίδια κι εσύ
ΜΠΛΕ
ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΩ ΝΤΥΘΕΙ
Αν και το resurrection-ανάσταση δλδ ,δεν χρησιμοποιείται από τους Άγγλους όπως στους Έλληνες ως έκφραση "Καλή Ανάσταση "αλλά ως γενική έννοια της λέξης, σ ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω αγορι!!Υγεία πάνω απ όλα !Happy Easter! Happy Resurrection
Εισαι ολοσωστη κοριτσαρα μου..Αν και το resurrection-ανάσταση δλδ ,δεν χρησιμοποιείται από τους Άγγλους όπως στους Έλληνες ως έκφραση "Καλή Ανάσταση "αλλά ως γενική έννοια της λέξης, σ ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω αγορι!!Υγεία πάνω απ όλα !
Σε κάθε γλώσσα, η ίδια λέξη, μπορεί να εχει διαφορετική έννοια /σημασία, αυτό είπα και δεν διόρθωσα φυσικά το ευγενέστατο αυτό αγόρι που είναι νέο στην παρέα μας!Εισαι ολοσωστη κοριτσαρα μου..
Καλη ανάσταση, καλό Πάσχα κούκλαΦωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
Επίσης μωράκι!!!Να είσαι καλά!!Καλη ανάσταση, καλό Πάσχα κούκλα
Για βολτα η για ενα γρηγορο στο φτερο !!!!!Πάω βόλτα τώρα αγοράκια...
Πέραν του ότι δεν εργάζομαι από χθες και σήμερα, οπως έχω πει,νομίζω το έχεις πει τόσες φορές "χιουμοριστικά "που πλεον δεν έχει πλακα...Για βολτα η για ενα γρηγορο στο φτερο !!!!!
Ερωτικη οπως παντα.Αχ.. χαλάρωση..αλλά από αύριο στις επάλξεις, γιατί χωρίς σεξ εγώ,αδιανόητο πανω από 24ωρο...
Ναι,δεν υπάρχει το πρόστυχο στοιχείο, που μ αρέσει φουλ εξάλλου, γιατί όντος είμαι χαλαρή με ερωτική διάθεση σήμερα..Έπεσες μέσα αγόρι!!Ερωτικη οπως παντα.
Καλησπερες !! και πολλα πολλα χρονια καλα , χιουμοριστικα παντα και σιγουρα , αλλα δεν ειμαι αυτος που γραφεις , λογικο να μην θυμασαι και δεν ειναι υποχρεωτικο , φιλια πολλα και να περασεις καλα !!!Πέραν του ότι δεν εργάζομαι από χθες και σήμερα, οπως έχω πει,νομίζω το έχεις πει τόσες φορές "χιουμοριστικά "που πλεον δεν έχει αξια...Αν θυμάμαι καλά για μισάωρο είχες έρθει σε μένα τότε και τελικά έκατσα ώρα σχεδόν ,γιατί πάω αναλόγως τις καβλες και τις ανάγκες του καθενός..πχ έχω ξεκινήσει για ώρα ραντεβού, στο 15λεπτο έχυσε σαν τρελός, έχω ξεκινήσει για μισάωρο ραντεβού και τράβηξε πολυ παραπάνω.. αρα τι πάει να πει γρήγορο ,αργό ,δυνατο,ήρεμο..;Ταμπέλες, και μόνο ταμπέλες...που στην καβλα η μη, δεν χωράνε..Καλή Ανάσταση γλυκέ μου..
...τα πάντα θυμάμαι ευτυχώς.. λόγω ότι επιλέγω..Καλησπερες !! και πολλα πολλα χρονια καλα , χιουμοριστικα παντα και σιγουρα , αλλα δεν ειμαι αυτος που γραφεις , λογικο να μην θυμασαι και δεν ειναι υποχρεωτικο , φιλια πολλα και να περασεις καλα !!!
Το καλυτερο κοριτσι εισαι κουκλαΝαι,δεν υπάρχει το πρόστυχο στοιχείο, που μ αρέσει φουλ εξάλλου, γιατί όντος είμαι χαλαρή με ερωτική διάθεση σήμερα..Έπεσες μέσα αγόρι!!
Δεν θελω να αμφισβητησω την μνημη σου, αλλα θα τα πουμε καποια στιγμη , σε φιλω και εγω πολυ πολυ !!!...τα πάντα θυμάμαι ευτυχώς.. λόγω ότι επιλέγω..
Σε φιλώ καλέ μου...!