Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.772
Φωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
Και εμείς λιώνουμε στη καύλαΦωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
Καλή ανάσταση καλό Πάσχα μέ υγεία νά έχεις, ευγενικό καί όμορφο κορίτσι μάς.
Ελπίζω τήν μέρα τού Πάσχα καί τών γενεθλίων σου νά τά περάσεις μέ τόν νόμιμο σύζυγό σου προκλητική νεαρά.... Χαίρομαι γιά τήν ένδυση σου λόγω των ημερών κυρία μου....Φωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
Ελπίζω τήν μέρα τού Πάσχα καί τών γενεθλίων σου νά τά περάσεις μέ τόν νόμιμο σύζυγό σου προκλητική νεαρά.... Χαίρομαι γιά τήν ένδυση σου λόγω των ημερών κυρία μου....
Καθε σου φωτογραφια ξεπερναει την προηγουμενη. Ανεβαζεις συνεχεια επιπεδο.Φωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
boy μου..Καθε σου φωτογραφια ξεπερναει την προηγουμενη. Ανεβαζεις συνεχεια επιπεδο.
Να ξεκουραστεις γυναικαρα μου. Να γεμισεις μπαταριες.Καλημέρα σας!Επειδή αφήνετε πολλά μηνύματα εδω και viber ποτε δουλεύω πάλι ,αύριο Σάββατο από 1 μεσημέρι και μετά μέχρι 9 το βράδυ..Κυριακή φυσικά Όχι,Δευτέρα όταν επιστρέψω και μετά ίσως δουλέψω, αλλά θα ενημερώσω πάλι!
Από προχθές έχω σαπίσει στον ύπνο ...Αύριο λέω να εξυπηρετήσω λίγα άτομα που δεν με βρήκαν τις προηγούμενες μέρες..γιατί αύριο βράδυ αργά φεύγω.Κι εσύ αγόρι κοίτα να ξεκουραστείς σου χρειάζεται!Να ξεκουραστεις γυναικαρα μου. Να γεμισεις μπαταριες.
Πας Ντουμπαι ?Από προχθές έχω σαπίσει στον ύπνο ...Αύριο λέω να εξυπηρετήσω λίγα άτομα που δεν με βρήκαν τις προηγούμενες μέρες..γιατί αύριο βράδυ αργά φεύγω.Κι εσύ αγόρι κοίτα να ξεκουραστείς σου χρειάζεται!
Α ,οχι άλλαξα προορισμό,Μπαχάμες, γιατί πήρα καινούργιο μαγιόΠας Ντουμπαι ?
Μήπως λέω μήπως πάς Μπραχάμες όμορφη νεαρά καί μάς δουλεύεις?....Καλά να περάσεις.....χωρίς φτού σου σήμερα λόγω της ημέρας.....Α ,οχι άλλαξα προορισμό,Μπαχάμες, γιατί πήρα καινούργιο μαγιό
Μήπως λέω μήπως πάς Μπραχάμες όμορφη νεαρά καί μάς δουλεύεις?....Καλά να περάσεις.....χωρίς φτού σου σήμερα λόγω της ημέρας.....
Απο ποτε φορας μαγιο γοργονα μου;Α ,οχι άλλαξα προορισμό,Μπαχάμες, γιατί πήρα καινούργιο μαγιό
Ευχαριστω πολυ.Από προχθές έχω σαπίσει στον ύπνο ...Αύριο λέω να εξυπηρετήσω λίγα άτομα που δεν με βρήκαν τις προηγούμενες μέρες..γιατί αύριο βράδυ αργά φεύγω.Κι εσύ αγόρι κοίτα να ξεκουραστείς σου χρειάζεται!
Σπανίως φοράω βρακί.. φαντάσου μαγιό δλδ..χαχαχαχα !!Απο ποτε φορας μαγιο γοργονα μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστω πολυ.
Μονο εμποδιζει και θα βγει στο τελος. Οποτε αχρειαχστο ειναι.Σπανίως φοράω βρακί.. φαντάσου μαγιό δλδ..χαχαχαχα !!
Τέλεια,το καλοκαίρι μαζί για γυμνισμο!Σπανίως φοράω βρακί.. φαντάσου μαγιό δλδ..χαχαχαχα !!
Ναι ναι!!!Τέλεια,το καλοκαίρι μαζί για γυμνισμο!