Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 33.066
- Πόντοι
- 5.956
Ευχαριστώ αγάπη!!Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις αγαπημενη μου συζυγος.
Να είσαι καλά μωράκι!!Ποιο ομορφο κοριτσι εχει γενεθλια σημερα?... Χρονια Πολλα και καλα να εχεις, γεματα απο υγεια, ευτυχια, και ευημερια..
Πολλα φιλια!!!
Αληθως Ανεστη. Και εσυ να περασεις ομορφα. Φιλακια πολλα.Χριστός Ανέστη!Να περάσατε όμορφα!
![]()
Πω πω εκεί μέσα θέλω να κάνω Χρίστος ΑνέστηΚαλημερα ομορφο κοριτσι. Η ομορφοτερη πισω οψη στον κοσμο. Τελικα δεν υπαρχει σημειο του σωματος σου που δεν ειναι τελειο. Για σφαλιαριτσες ειναι. Συντομα.
Αληθως Ανεστη. Και εσυ να περασεις ομορφα. Φιλακια πολλα.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά νεαρά!!! Πολύχρονη καί ευτυχισμένη σού εύχομαι από τά βάθη τής καρδιάς μου. Ότι επιθυμείς μέ υγεία.Χριστός Ανέστη!Να περάσατε όμορφα!
![]()
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά νεαρά!!! Πολύχρονη καί ευτυχισμένη σού εύχομαι από τά βάθη τής καρδιάς μου. Ότι επιθυμείς μέ υγεία.
Ευχαριστώ μωράκι!!Χρόνια πολλά μωρό
Γενέθλια και Πάσχα μαζί...χρόνια σου πολλα...ευλογημένη σύμπτωση.Ευχαριστώ μωρό μου να είσαι καλα!!Αληθώς ο Κύριος !!
....πάντα κύριος και πάντα ευγενής...Ευχαριστώ πολύ αγάπη!!Γενέθλια και Πάσχα μαζί...χρόνια σου πολλα...ευλογημένη σύμπτωση.
Γιορτάζει και η Βασίλισσα Ελισσάβετ σήμερα ...δεν μπορώ να θυμηθώ γυναίκα με το όνομα αυτό να μην είναι εντυπωσιακή και ξεχωριστή.
Ακομη και στην εξοχη κομψη και ομορφη. Καλα να περασεις. Ειναι η μερα σου σημερα.Και μια φωτο από την εξοχή...
![]()
Χύμα εντελώς...ε που και που χρειάζεται αποχή και από το φτιασιδι αγόριΑκομη και στην εξοχη κομψη και ομορφη. Καλα να περασεις. Ειναι η μερα σου σημερα.
Ευχαριστω παρα πολυ κουκλαραΧύμα εντελώς...ε που και που χρειάζεται αποχή και από το γρασίδι αγόρι
Και εσύ να περάσεις όμορφα..!!
χρόνια πολλά, όμορφε πειρασμέΚαι μια φωτο από την εξοχή...
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!Jo χρόνια σου πολλά...να τα εκατοστίσεις και να χαίρεσαι ο,τι επιθυμείς κουκλα μου...με υγεία..!!![]()