aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.551
- Πόντοι
- 11.956
Καλημέρα Χριστός Ανέστη...σουβλισες σε σούβλισαν!!!!η κρατάς δυνάμεις
Ε πώς να μην είναι Καυλημέρα μέ αυτά πού βλέπουμε ξεδιάντροπη νεαρά?.... Κατάρτι πάλι ο λεβέντης.... Φτού σου .......καυλημερες...![]()
Καλημέρα Χριστός ΑνέστηΕ πώς να μην είναι Καυλημέρα μέ αυτά πού βλέπουμε ξεδιάντροπη νεαρά?.... Κατάρτι πάλι ο λεβέντης.... Φτού σου ...
Από το Μ Σάββατο κανω αταξίες...χαχαχα!!Όλη τη Μ Εβδομάδα όμως, ήμουν ήσυχη..Καλημέρα Χριστός Ανέστη...σουβλισες σε σούβλισαν!!!!η κρατάς δυνάμεις
Καλημέρα φίλε μου ματάκια...Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά....Καλημέρα Χριστός Ανέστη
Κυριε κοντε αυτη ειναι η νομιμη και μοναδικη συζυγος. Οποτε μην ανυσηχεις για την περιοχη σου. ΧαχαχαχαΩ νά σού γαμήσ....ξετσίποτη νεαρά πρωινιάτικα....Μετά το αρνάκι τώρα θά δούμε και αρ.....μουνάκι?....Καλημέρα τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά...
Καλημερα κουκλαρα μου...Καλημερούδια!
![]()
![]()
Νομίζεις φίλε μου....Εδώ θά γίνουν μουνομαχίες....θά πέσουν κορμιά....Δέν παραιτείται έτσι ένας Κόντε.... Τρόχισα καί τό εργαλείο μου καί έρχομαι.... ΧαχαχαΚυριε κοντε αυτη ειναι η νομιμη και μοναδικη συζυγος. Οποτε μην ανυσηχεις για την περιοχη σου. Χαχαχαχα
Καλημερα κουκλαρα μου...
Κουκλαρα μου, μου εχεις λειψει πολυ.. Αντε, οργανωσου με την ησυχια σου και θα δουμε τι θα κανουμε.. Ανυπομονω..Καλημέρα αγόρι όμορφο!
Έχω την εντύπωση πως και κάποιος να βρεθεί μαζί σου 3 ώρες την επόμενη πάλι θα θέλειΑκόμα δεν πάτησα Αθήνα βρε και ήδη με κλείσατε ..!!Κάβλες τ αγόρια μου έχουν η τους έλειψα πολυ;!![]()
Καλα να παθεις. Μονη σου φταις. Αφου εισαι τοσο καλη λογικο ειναι να μας λειπεις Sexy Jo. Με το καλο να επιστρεψεις και συντομα και απο κοντα παλι.Ακόμα δεν πάτησα Αθήνα βρε και ήδη με κλείσατε ..!!Κάβλες τ αγόρια μου έχουν η τους έλειψα πολυ;!![]()
Δεν τελειωσαμε ακομη εμεις οι δυο κυριε κοντε.Νομίζεις φίλε μου....Εδώ θά γίνουν μουνομαχίες....θά πέσουν κορμιά....Δέν παραιτείται έτσι ένας Κόντε.... Τρόχισα καί τό εργαλείο μου καί έρχομαι.... Χαχαχα
Κουκλαρα μου, μου εχεις λειψει πολυ.. Αντε, οργανωσου με την ησυχια σου και θα δουμε τι θα κανουμε.. Ανυπομονω..
Καλα να παθεις. Μονη σου φταις. Αφου εισαι τοσο καλη λογικο ειναι να μας λειπεις Sexy Jo. Με το καλο να επιστρεψεις και συντομα και απο κοντα παλι.
Έχω την εντύπωση πως και κάποιος να βρεθεί μαζί σου 3 ώρες την επόμενη πάλι θα θέλει![]()