aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Καλημέρα καύλαΚάβλιαρη μου όμορφε....
Καλημέρα καύλαΚάβλιαρη μου όμορφε....
Καλημέρα μωρό μου!Καλημέρα καύλα
Φωτογραφία σέξι θέλουμε εάν μπορείς φυσικά ....να καυλωσουμε για την καλύτερη κοπέλα στο σάιτΚαλημέρα μωρό μου!
Αχ αυτά μου λέτε και μετά έχουμε ζηλιες, κάτι που εγώ απεχθάνομαι αν και γυναίκα , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ και ν αποφύγω...Φωτογραφία σέξι θέλουμε εάν μπορείς φυσικά ....να καυλωσουμε για την καλύτερη κοπέλα στο σάιτ
Haters gonna hate my dear Jo.Αχ αυτά μου λέτε και μετά έχουμε ζηλιες, κάτι που εγώ απεχθάνομαι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ και ν αποφύγω...
Πωπωπω....καύλα τυχερος ο μύστηςΛίγο υλικό ακόμη και πίσω πάλι...θα τα πούμε όταν χαλαρώσω ομορφιές μου.. !
Καυλημέρα γυναικάρα ατελείωτη
Πόσο θέλω να γευτώ υγρά σου μωρη καυλιάρα... Χυνω για εσένα ασταμάτητα!!!!!Λοιπόν σήμερα ξύπνησα όντος με πολλές καυλες ....θα περάσουν καλά οι κύριοι που έκλεισα..
Πάντα έτσι να ξυπνάς...!Λοιπόν σήμερα ξύπνησα όντος με πολλές καυλες ....θα περάσουν καλά οι κύριοι που έκλεισα..
Joannαρα εγώ θα το ξαναπώ..
ΜάλισταΣας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα ,σέξυ σχόλια σας..τα διαβάζω όλα να ξέρετε!Και σας φιλώ έναν έναν ξεχωριστά και πονηρά....
Ολους μαζι θελεις αλλα ντρεπεσαι να το πεις......χαχαχα.Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα ,σέξυ σχόλια σας..τα διαβάζω όλα να ξέρετε!Και σας φιλώ έναν έναν ξεχωριστά και πονηρά....
Miss u....Μάλιστα
Δεν ντρέπομαι καθόλου μωρό είμαι λάτρης των μεγάλων..σχημάτων..χεχεχε!!Ολους μαζι θελεις αλλα ντρεπεσαι να το πεις......χαχαχα.
Τρελο μωρακι.
Μωρο να σου πω κάτι.. Το έγραψα και χθες το βράδυ εξάλλου.. επειδή η ζωή μου δεν περιείχε ποτέ ζηλιες ίντριγκες ,κατινιές, τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι ...για να προκληθω εγώ να αντιδράσω η ν απαντήσω πρέπει να εχώ φτάσει στο αμήν!Άσε να λένε,δεν χρειάζεται πλέον ούτε εδώ ν απαντώ ,χάσιμο χρόνου είναι!Εξάλλου λέει ένα ρητό,όταν ασχολούνται μαζί σου,έχεις αξια..!Τζο εάν σου πει κάποιος στο δρόμο η κάπου και γίνει μια παρεξηγήσει και σου πει άντε γαμισου....θα το κάνεις σαν βρισιά η σαν ευχή.....εμένα οπωτε το λένε κάνω το σταυρό μου και λέω αμήν και πότε
Μοιραζεις πονο κοριτσακι. Πολυ ομως. 874 και συνεχιζεις.......αυτο που λενε eat my dust.Δεν ντρέπομαι καθόλου μωρό είμαι λάτρης των μεγάλων..σχημάτων..χεχεχε!!