aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Ωραία κέρδισαΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
Ωραία κέρδισαΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
Μπραβο ρε Jo.ΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
Και από εμένα μετά δώρο μια συνεύρεση με διπλή τιμηΩραία κέρδισα
Ολοσωστηηηηη σε βλεπωΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
Τι αξία έχει μια πίπα,έτσι να δίνουμε χαρά όποτε μπορούμε!Ολοσωστηηηηη σε βλεπω
Ναι αλλά πίπα σαν αυτή που είχες βάλει φωτογραφία....εκεί να δεις χαραΤι αξία έχει μια πίπα,έτσι να δίνουμε χαρά όποτε μπορούμε!
Είσαι καυλα γυναίκα!!!!!Τι αξία έχει μια πίπα,έτσι να δίνουμε χαρά όποτε μπορούμε!
Για πολύ γαμησι λεμε είσαι!!!!!Επειδή έχω δουλίτσα πάλι σε λίγο,
και μου θυμίσατε γμτ τις όμορφες παρτουζες μου,αχ,ας βάλω ένα απόσπασμα από μια...σκοτεινό λίγο, ξέρω αλλά σ αυτά θέλει προσοχή..
Καλώς ήρθες στην παρεα μας...βαζω συχνά τέτοια αγόρι...Για πολύ γαμησι λεμε είσαι!!!!!
Θα τα πούμε και από κοντά και πιο συχναααααα τότε ρε τρελαΚαλώς ήρθες στην παρεα μας...βαζω συχνά τέτοια αγόρι...
δλδ εισαι τοσο καλη στη πιπα!!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
καποια γαμιετε στη δουλεια παλι μου φαινεταιΕπειδή έχω δουλίτσα πάλι σε λίγο,
και μου θυμίσατε γμτ τις όμορφες παρτουζες μου,αχ,ας βάλω ένα απόσπασμα από μια...σκοτεινό λίγο, ξέρω αλλά σ αυτά θέλει προσοχή..
το θεμα ειναι να μην αφηνεις σταγονα!δλδ εισαι τοσο καλη στη πιπα!!!!!!!
Έτσι λένε.. ειδικά στις τελευταίες κριτικές μου εδώ μέσα,την εκθειάζουν!Πρεπει να φύγω, θα τα πουμε μετά!δλδ εισαι τοσο καλη στη πιπα!!!!!!!
Έμεις από κοντά για 4η φορα,σύντομα...κάβλιαρη!!καποια γαμιετε στη δουλεια παλι μου φαινεται
δλδ μπορουμε να σε επισκεφτουμε και για πιπα μονο.....;Έτσι λένε.. ειδικά στις τελευταίες κριτικές μου εδώ μέσα,την εκθειάζουν!Πρεπει να φύγω, θα τα πουμε μετά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έμεις από κοντά σύντομα...κάβλιαρη!!
πω πω 30 λεπτα στο στομα σου;ενδιαφερονδλδ μπορουμε να σε επισκεφτουμε και για πιπα μονο.....;
πω πω 30 λεπτα στο στομα σου;ενδιατελι
τελικα πρεπει να εισαι μεγαλη καβλα οπως λενε!πω πω 30 λεπτα στο στομα σου;ενδιαφερον
και συντομα θα ερθω να γαμησω το στοματακι σου!!!!τελικα πρεπει να εισαι μεγαλη καβλα οπως λενε!
Να το διαπιστώσεις από κοντά τότε..τελικα πρεπει να εισαι μεγαλη καβλα οπως λενε!