Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.582
Γεια σου αγόριΓεια σου Τζοάννα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχα!!!Κάπως έτσι!!!Δηλαδη πας για ενα γρηγορο !!!!!! ???? καλα γ.......... α .
Γεια σου αγόριΓεια σου Τζοάννα...
Χαχαχαχαχα!!!Κάπως έτσι!!!Δηλαδη πας για ενα γρηγορο !!!!!! ???? καλα γ.......... α .
Μμμμ Καλώς το μωράκι...παλι καυλωνεις τον κοσμο αχορταγη?
τι κανεις γυναικαρα μου?Μμμμ Καλώς το μωράκι...
Τώρα χαλαρώνω....εσύ όμορφε..;τι κανεις γυναικαρα μου?
Οταν χαλαρωνεις εσυ κατι μας ετοιμαζεις........για να δουμε......Τώρα χαλαρώνω....εσύ όμορφε..;
ξεκουραση μωρο μου, ξερεις το προγραμμα μουΤώρα χαλαρώνω....εσύ όμορφε..;
Το ειπα εγω......οταν χαλαρωνεις ανεβαζεις τις καλυτερες φωτογραφιες...... wunderschoen.Ώρα χαλάρωσης...
Το ειπα εγω......οταν χαλαρωνεις ανεβαζεις τις καλυτερες φωτογραφιες...... wunderschoen.
Σωστα και πιο ερωτικες.Αυθόρμητες οι καλύτερες...σωστά;;
Καληνυχτα κοριτσακιΩρα για νάνι και χαλάρωση..Να πω και κάτι με πάσα ειλικρίνεια που με διακρίνει εξάλλου, έχω αρχίσει και παραξενευομαι με διαφορα εδώ που διακρίνω τελευταία, και έντονα παραπάνω από άλλες φορές !Κόντρες..ζηλιες ..μπηχτές ..διάχυτη η κατινια...απ όλους προς όλους σχεδόν..
Πρωτόγνωρα για μένα αυτά ολα..Δεν έχω μάθει σε τέτοια από το περιβάλλον μου και τις συναναστροφές μου..
Καληνύχτα αγοράκια μου..
Καληνύχτα αγαπημένε...Καληνυχτα κοριτσακι
Good morning my dear Jo. Very sexy today. Τελικα δεν ειναι ο ηλιος που με τυφλωσε πρωι πρωι.Καλημέρες..με καυλες....
Καλημέρα γλυκέ μου....!Good morning my dear Jo. Very sexy today. Τελικα δεν ειναι ο ηλιος που με τυφλωσε πρωι πρωι.
Τυχεροι.....Λοιπόν σήμερα ξύπνησα όντος με πολλές καυλες ....θα περάσουν καλά οι κύριοι που έκλεισα..
Κάβλιαρη μου όμορφε....Καυλημέρα!!