Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.845
- Πόντοι
- 5.956
Καλο βραδυ απωθημενη μου γυναικαρα.Τέλος για σήμερα.. το κρέμασα το στρινγκ...αύριο πάλι...
Καλο βραδυ απωθημενη μου γυναικαρα.Τέλος για σήμερα.. το κρέμασα το στρινγκ...αύριο πάλι...
Σύντομα δεν θα είμαι όμως...Καλο βραδυ απωθημενη μου γυναικαρα.
Εγώ ποτέ δέν παίζω σκάρτα μέ γυναίκες γυναικάρα μου...... καληνύχτα......φιλάκια.....Καβλιαρη...με παίζεις και σ αρέσει..και εγώ σ αφήνω.. το ξέρεις..
....γι αυτό σε πάω, παίζεις όμορφα και γουστάρω..κοίτα,μπορεί να ειναι "δουλειά" για μένα ,όσον αφορά το σεξ..αλλά σε ποια γυναίκα δεν αρέσει το..φλερτ που κ που..; Αν νιώσω ότι με φλερτάρει και λίγο ο πελάτης, λιώνω η σκληροπυρηνικήΕγώ ποτέ δέν παίζω σκάρτα μέ γυναίκες γυναικάρα μου...... καληνύχτα......φιλάκια.....
Yes baby.Σύντομα δεν θα είμαι όμως...
Το ξέρεις ότι σέ λάτρεψα από τήν αρχή γιά τό χιούμορ σού... ξεδιάντροπη νεαρά.... εγώ έτσι λειτουργώ.... μπράβο σου.... έτσι δημιουργείς φιλίες καί κερδίζεις πελάτες.....καί συζύγους.....χαχαχα καληνύχτα........γι αυτό σε πάω, παίζεις όμορφα και γουστάρω..κοίτα,μπορεί να ειναι "δουλειά" για μένα ,όσον αφορά το σεξ..αλλά σε ποια γυναίκα δεν αρέσει το..φλερτ που κ που..; Αν νιώσω ότι με φλερτάρει και λίγο ο πελάτης, λιώνω η σκληροπυρηνική
Καληνύχτα ..
Το ρολόι rolex ειναι;Αγοράκια μου ..επειδή αυτές τις μέρες προσπάθησα να εξυπηρετήσω αρκετά άτομα από εδώ που μου ζητούσαν ραντεβού (το ξέρετε ήδη κάποιοι )και τα κατάφερα κατά μεγάλο ποσοστό, θα δουλέψω και αύριο γιατί έχω προγραμματισμένα ήδη ραντεβού, αλλά Παρασκευή θα την αφήσω να ξεκουραστώ γιατί το χρειάζομαι.. και πάλι Σάββατο μετά
Σας ευχαριστώ για κατανόηση!
Υγ.Τα νέα μέλη που θέλετε να γράψετε για το ραντεβού μας, πρέπει να φτάσετε τα 5 ποστ νομιζω!
Καλημέρα γυναικάρα μου!!!Καλημέρα!
Καλημέρα μωρό μου...Καλημέρα γυναικάρα μου!!!
Καλημέρα μάτια μου!Καλή σου μέρα όμορφη Τζο
Με τα παιδιά παίζω συχνά ετσι..είναι άτακτοι πελάτες..Και καλό μας μεσημέρι... Κάποιων είναι καλύτερο βέβαια όπως φαίνεται!!!
Ω νά σού γαμήσ.....ξεδιάντροπη νεαρά.....τί έκανες πάλι καί σέ χτυπάει έτσι ο κύριος?...καί γιατί είσαστε γυμνοί? Έχει ζέστη?..... χαχαχαthressome...
3 είμαστε εδώ ..ευτυχώς ο άλλος είναι ήσυχος χαχαχαχα!!!Ω νά σού γαμήσ.....ξεδιάντροπη νεαρά.....τί έκανες πάλι καί σέ χτυπάει έτσι ο κύριος?...καί γιατί είσαστε γυμνοί? Έχει ζέστη?..... χαχαχα