Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Αμαρτωλή νεαρά ξετσίποτη αντροτραγανήστρα......είς τό πύρ τό εξώτερον.....χαχαχα3 είμαστε εδώ ..ευτυχώς ο άλλος είναι ήσυχος χαχαχαχα!!!
Αμαρτωλή νεαρά ξετσίποτη αντροτραγανήστρα......είς τό πύρ τό εξώτερον.....χαχαχα3 είμαστε εδώ ..ευτυχώς ο άλλος είναι ήσυχος χαχαχαχα!!!
Καυλααααα
Ορίστε έδωσα και φιλάκι που γκρινιάζουν κάποιοι χεχεχεΚαυλααααα
Το κατάπιες όλο αμαρτωλή ενώ βλέπει ο σύζυγος???? ..... διαζύγιο...... τώρα κατάλαβα ότι μέ απαντάς.....δέν είμαι σίγουρος όμως..... θα τό ψάξω....Ορίστε έδωσα και φιλάκι που γκρινιάζουν κάποιοι χεχεχε
Ψαξτο σε παρακαλώ, διότι είναι δύσκολο να το εξακριβώσεις χαχαχαχαχαχα!!!!Το κατάπιες όλο αμαρτωλή ενώ βλέπει ο σύζυγος???? ..... διαζύγιο...... τώρα κατάλαβα ότι μέ απαντάς.....δέν είμαι σίγουρος όμως..... θα τό ψάξω....
Ξετσίποτη νεαρά.....χαχαχα....
Ακόμα αναρωτιέμαι.....πάς καί μέ άλλους μωρή ξετσίποτη νεαρά? . ..φτού σου.... τί γάμο θά κάνουμε μωρή??? Εγώ σέ ήθελα παρθένα......φτού σου.....χαχαχαΨαξτο σε παρακαλώ, διότι είναι δύσκολο να το εξακριβώσεις χαχαχαχαχαχα!!!!
Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί μου, αυτό είναι σίγουρο..Ακόμα αναρωτιέμαι.....πάς καί μέ άλλους μωρή ξετσίποτη νεαρά? . ..φτού σου.... τί γάμο θά κάνουμε μωρή??? Εγώ σέ ήθελα παρθένα......φτού σου.....χαχαχα
Σού είπα ότι λατρεύω το χιούμορ σου από πρίν. Καλή ξεκούραση.....φιλάκια..... καληνύχτα ....Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί μου, αυτό είναι σίγουρο..
Επίσης....Σού είπα ότι λατρεύω το χιούμορ σου από πρίν. Καλή ξεκούραση.....φιλάκια..... καληνύχτα ....
Κάνεις μεγάλο λάθος. Έρχομαι Αθήνα πολύ συχνά καί είσαι απωθημένο μου γλυκιά σύγηγε!!!!!!!Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί μου, αυτό είναι σίγουρο..
Συζηζε ήθελα νά πώΚάνεις μεγάλο λάθος. Έρχομαι Αθήνα πολύ συχνά καί είσαι απωθημένο μου γλυκιά σύγηγε!!!!!!!
Συζηζε ήθελα νά πώ
Το καυλιάρα σύγηγε σού κάνει γλυκιά μού?Καβλιαρα να με λες και θ ακούω μην ανησυχείς χαχαχαχα!!!
Αντεξεκουρασου τώρα..... έχουμε αγώνα γιά τήν προίκα.....Καληνύχτα.....Το καυλιάρα σύγηγε σού κάνει γλυκιά μού?
Νάνι λέει ο σύζυγος..... Καληνύχτα......χαχαχαΑντεξεκουρασου τώρα..... έχουμε αγώνα γιά τήν προίκα.....Καληνύχτα.....
Τι τα φτυνεις.κουκουτσα εχουν;Μια δόση καβλας και δρόμο
.,Αύριο ρεπό,από Σάββατο πάλι boys..
Δέν μαζεύεται μέ τίποτα...... έλεος..ν.. διαζύγιο...... αμαρτωλή.. ...με αυτά πού βάζεις στό στόμα σου......αμαρτωλή......έχουμε καί σαρακοστή.....ντροπή σου.....Μια δόση καβλας και δρόμο
.,Αύριο ρεπό,από Σάββατο πάλι boys..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε ντε να τελειώσω με την πίπα χαχαχχαχα!!
Τα καταπίνω, συνήθως, για χάρη του βίντεο να βγουν ήθελα...ρε τυπε,αστυνομία του νήματος εισαι; Χαλαρώσε...θα γεράσεις γρήγορα..Πάω, γιατί από την κούραση δεν έχω τρέλα κέφια..σορυ..Τι τα φτυνεις.κουκουτσα εχουν;